DIRT DEVIL

Dirt Devil, ontstaan in 1905, ontwikkelt en produceert innovatieve stofzuigers, stoomreinigers, robotstofzuigers en andere reinigingsproducten en verkoopt en distribueert deze succesvol wereldwijd. De producten van het merk worden dagelijks gebruikt in miljoenen huishoudens. Kernwaarden zijn daarbij: technisch hoogstaande, gebruiksvriendelijke, innovatieve producten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ook een adequate en goed bereikbare service na aankoop staat bij Dirt Devil hoog in het vaandel.

Dirt Devil gelooft in het motto “Mensen maken Merken”. Derhalve werkt het merk internationaal met teams van gemotiveerde en gekwalificeerde collega’s die continu werken aan nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Teneinde u te voorzien van de beste mogelijke stofzuigers, stoomreinigers en andere reinigingsproducten. Bovendien beschikt Dirt Devil over een internationaal netwerk van designers, ontwikkelaars en technici. Hierdoor biedt het merk een breed assortiment aan hoogstaande producten tegen concurrerende prijzen.

Populaire Dirt Devil producten

Het assortiment van Dirt Devil

Cycloon Stofzuigers

De Dirt Devil energiezuinige (Multi)cycloonstofzuigers hebben een award-winning design. Door de laatste technologieën zijn ze bovendien licht van gewicht, compact en behalen ze een maximale zuigkracht. Het HEPA uitblaasfilter zorgt ervoor dat 99.95% van de luchtdeeltjes gefilterd wordt.

Stofzuigers met stofzak

Dezelfde high efficiency technologie als de cycloon stofzuigers, maar dan voor stofzuigers met stofzak. Door de laatste technologieën zijn ze licht, compact en behalen ze een maximale zuigkracht. Het HEPA uitblaasfilter zorgt ervoor dat 99.95% van de luchtdeeltjes gefilterd wordt.

Robotstofzuigers

Dirt Devil robotstofzuigers zijn krachtige en intelligente stofzuigers met diverse reinigingsprogramma’s. Ze hebben roterende borstels voor grondige reiniging langs plinten en randen. De valsensoren zorgen voor herkenning van afgronden, waardoor de robots zelfstandig trappen kunnen vermijden.

Accustofzuigers

Goed design, uitwasbare filters en leeg in een handomdraai; de accustofzuigers hebben het allemaal.

Ze zijn perfect voor het kleinere schoonmaakwerk. Met de geïntegreerde kierenzuigers zijn ze klaar voor elk klusje.

Tevens zijn er modellen met elektronische turboborstel.

Aqua Clean

Stoomreiniger met hoge druk voor het hygiënisch, milieuvriendelijk en kostenbesparend reinigen in en om het huis. De Dirt Devil Aqua Clean stoomreinigers zijn geschikt voor vrijwel alle vloeren. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor het reinigen van keukens en sanitair.

Accessoires

Of het nou om nieuwe stofzuigerzakken gaat of nieuwe toebehoren voor uw raamreiniger, Dirt Devil heeft diverse oplossing voor mensen die meer van hun apparaat verlangen. En dat voor een betaalbare prijs. Kijk snel verder!