Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

WoonVeilig bij MediaMarkt

WoonVeilig

WoonVeilig heeft de afgelopen jaren bewezen een specialist op het gebied van slimme beveiliging te zijn. Vanaf 2008 heeft het jonge bedrijf zich razendsnel ontwikkeld tot een succesvolle beveiligingsonderneming dat de vele mogelijkheden van internet en mobiel in zijn systemen toepast. Maar WoonVeilig heeft als doel meer te zijn dan alleen een dienstverlener van slimme beveiliging. Het bedrijf ontwikkelt betrouwbare en eenvoudige oplossingen die een bijdrage leveren aan het wooncomfort en die een natuurlijk onderdeel zijn van het dagelijks leven. Mede dankzij het partnerschap met de NVD Beveligingsgroep beschikt WoonVeilig over een grote hoeveelheid kennis en ervaring.

WoonVeilig assortiment bij MediaMarkt

WoonVeilig biedt een breed assortiment beveiligingsproducten, onder te verdelen in de volgende categorieën: alarmsystemen, uitbreidingen, beveiligingscamera’s en accessoires.

Alarmsystemen
Het alarmsysteem van WoonVeilig vormt de basis van een betrouwbare beveiliging van elke woning. Via een afstandsbediening, internet of een smartphone is het systeem te bedienen, zodat het ook onderweg in- of uitgeschakeld kan worden.

Uitbreidingen
Het alarmsysteem van WoonVeilig is uit te breiden met bijvoorbeeld een rookmelder, deur- en raamcontacten, slimme stekkers, bewegingsmelders en een lekkagemelder, die dankzij het slimme alarmsysteem stuk voor stuk via internet of een smartphone bediend kunnen worden.

Beveiligingscamera’s
De beveiligingscmera’s van WoonVeilig maken dag en nacht video-opnames die direct veilig opgeslagen worden. Op elk moment zijn de beelden live via internet te bekijken. Ook zijn de camera’s te koppelen aan een app voor mobiele devices.

Accessoires
Om de bediening van de beveiligingssystemen makkelijker te maken bestaan er voor de verschillende alarmsystemen bedieningspanelen, afstandsbedieningen en paniekknoppen. Ook zijn er alarmlichten te koppelen die ongewenste bezoekers effectief afschrikken. Om de verbinding tussen het systeem en de gekoppelde uitbreidingen zo stabiel mogelijk te maken is er een versterker verkrijgbaar.

Bekijk alle WoonVeilig producten bij MediaMarkt

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.