Telefonie & wearables

Nieuwe Samsung-producten - oktober 2023
Telefonie & wearables

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy Tab S9 FE & S9 FE+, Galaxy Buds FE en Galaxy SmartTag 2

Samsung lanceert in oktober 2023 nieuwe producten. Zo voegt de Zuid-Koreaanse techgigant onder meer 2 nieuwe tablets toe aan hun productlijn: de Samsung Galaxy Tab S9 FE en de S9 FE+. Daarnaast halen muziekliefhebbers hun hart op met de meest recente Samsung-oortjes: de Samsung Galaxy Buds FE. Tot slot raak je nooit meer spullen kwijt met de nieuwe Samsung Galaxy SmartTag 2.

Lees meer over Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy Tab S9 FE & S9 FE+, Galaxy Buds FE en Galaxy SmartTag 2

Onze populairste telefonie & wearables producten

Video's die je zouden kunnen interesseren

Samsung Galaxy S23 & S23+

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy S23-serie! In deze video vertellen we je alles over de gloednieuwe S23 en S23+ telefoons.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy S23-serie! In deze video vertellen we je alles over de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra.

OPPO Find X5 Pro

Een Hasselblad camera ... in een telefoon?!

Bekijk alles telefonie & wearables artikelen (69)
Hoe kun je een telefoongesprek opnemen met je iPhone?-preview
Smartphones

Hoe kun je een telefoongesprek opnemen met je iPhone?

Soms is het handig om een telefoongesprek later nog eens terug te luisteren. Bijvoorbeeld als je een telefonisch interview hebt voor je werk of studie, maar ook als je belangrijke telefoontjes pleegt met je dokter of voor een sollicitatie. Maar hoe neem je een telefoongesprek op met je Apple-telefoon? En mag het eigenlijk wel volgens de privacywetgeving? Je leest het op deze pagina.

Lees meer over Hoe kun je een telefoongesprek opnemen met je iPhone?
Wat zijn mogelijke redenen dat de batterij van je iPhone snel leegloopt?-preview
Smartphones

Wat zijn mogelijke redenen dat de batterij van je iPhone snel leegloopt?

Heb je het gevoel dat je iPhone sneller leeg raakt dan normaal? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Gebruik je apps die veel energie verbruiken, of staat je scherm misschien niet energiezuinig ingesteld? In dit artikel lees je alle mogelijke redenen van je snel leeglopende iPhone-batterij en wat je eraan kunt doen.

Lees meer over Wat zijn mogelijke redenen dat de batterij van je iPhone snel leegloopt?
Wat is VoIP en hoe werkt het?-preview
Telefonie & wearables

Wat is VoIP en hoe werkt het?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en is een technologie die het mogelijk maakt om spraak te verzenden en te ontvangen via een internetverbinding. Met VoIP bel je dus zonder een traditionele telefoonlijn, maar via wifi of je internetbundel. Skypen en WhatsApp-bellen zijn voorbeelden van VoIP, al heb je ook zakelijke VoIP-telefoons. Lees hoe VoIP precies werkt en wat je ervoor nodig hebt.

Lees meer over Wat is VoIP en hoe werkt het?
Hoe laad je een iPhone draadloos op?-preview
Smartphones

Hoe laad je een iPhone draadloos op?

Om je iPhone draadloos op te laden heb je een Qi-gecertificeerde oplader nodig. Qi is een wereldwijd geldende norm voor apparaten die veilig en goed draadloos opladen. De meeste Qi-opladers laden je iPhone draadloos op als hij met zijn rug op het laadstation ligt. Je hebt ook Apple MagSafe-opladers, die je via een magneet aan de adapter ‘plakt’. Leer meer over hoe je jouw iPhone draadloos oplaadt.

Lees meer over Hoe laad je een iPhone draadloos op?
Hoe maak je een screenshot met je Samsung-smartphone en -tablet?-preview
Telefonie & wearables

Hoe maak je een screenshot met je Samsung-smartphone en -tablet?

Een screenshot met je Samsung-smartphone en -tablet maken is handig om informatie naar een klantenservice of familielid te sturen voor hulp, maar ook om iets leuks te delen met vrienden of om bepaalde informatie te bewaren. Lees hier hoe je een screenshot maakt met je Samsung-tablet of -smartphone.

Lees meer over Hoe maak je een screenshot met je Samsung-smartphone en -tablet?