Mediamarkt Logo

De'Longhi bij MediaMarkt

De'Longhi producten bij MediaMarkt

De'Longhi

De’Longhi werd opgericht in Treviso, Italië, door de gelijknamige familie in 1902. De’Longhi is van oorsprong een maker van klein industrieel materieel. Later produceerde het bedrijf verplaatsbare verwarmingsapparatuur en airconditioners. Vandaag de dag maakt De’Longhi producten in vrijwel elke categorie van kleinhuishoudelijke apparatuur.

Design
De’Longhi is niet alleen bekend om zijn kwaliteit maar ook om zijn design. Voor de Esclusivo-reeks keukenapparatuur kreeg het bedrijf de Red Dot Award. Design Director Giocomo Borin wordt algemeen beschouwd als een van de vijftig meest invloedrijke ontwerpers.

De'Longhi assortiment bij MediaMarkt

De producten van De’Longhi kunnen worden onderverdeeld in keukenapparatuur, strijken en comfort.

Keukenapparatuur

Onder de keukenapparaten van De’Longhi vinden we natuurlijk de populaire espressomachines van het merk. Daaronder zijn naast volautomaten ook apparaten met handmatige pompdruk. De’Longhi maakt ook Nespresso-apparaten. De andere keukenmachines omvatten ovens, waterkokers, broodroosters, friteuses en ook wereldberoemde ijsmachines.

Comfort

Comfort in huis levert De’Longhi dankzij de mobiele airco, luchtbehandelingssystemen en de verplaatsbare verwarmingsapparaten. Voor de luchtbehandeling heeft De’Longhi luchtonvochtigers, luchtbevochtigers én luchtreinigers. Voor bijverwarmen zijn er oliegevulde radiatoren, convectorkachels en ventilatorkachels.