Keuken

Nespresso Vertuo Creatista: revolutionair in smaak en design
Koffie & espresso

Nespresso Vertuo Creatista: revolutionair in smaak en design

Begin je de dag graag met een lekker kopje koffie? Dan is het belangrijk om een goed koffiezetapparaat te hebben. In de serie Vertuo van Nespresso is er nu een nieuw apparaat: de Vertuo Creatista. Lees hier alles over deze multifunctionele machine.

Lees meer over Nespresso Vertuo Creatista: revolutionair in smaak en design

Populaire keuken producten

0 van 4

Bekijk alles keuken artikelen (69)
Nespresso Vertuo Lattissima
Keuken

Nespresso Vertuo Lattissima

Nespresso heeft een nieuw koffiezetapparaat: de Vertuo Lattissima. Lees hier alles over de nieuwste machine uit de Vertuo-serie van Nespresso. Revolutionair in smaak en eenvoud.

Lees meer over Nespresso Vertuo Lattissima
Wat is een energiezuinige koelkast - Preview
Koelkasten

Wat is een energiezuinige koelkast?

Het is slim om te kiezen voor een energiezuinige koelkast. Het is beter voor het milieu en je bespaart flink wat geld uit je portemonnee. Maar hoe weet je nou welke koelkast je moet kiezen? En hoe zit het met de nieuwe energielabels? In dit artikel lees je er meer over.

Lees meer over Wat is een energiezuinige koelkast?
Hoe maak ik mijn keukenapparatuur schoon - Preview
Keuken

Hoe maak ik mijn keukenapparatuur schoon?

Het is goed om op regelmatige basis je keukenapparatuur schoon te maken, ondanks dat het niet altijd even leuk is. Maar hoe maak je jouw fornuis, BBQ, vriezer, airfryer of oven schoon? In dit artikel leggen wij het je uit.

Lees meer over Hoe maak ik mijn keukenapparatuur schoon?
Welke airfryer is de beste?
Airfryers

Welke airfryer is de beste?

Maak met een airfryer de lekkerste snacks en maaltijden op een gezonde manier klaar. Maar welke airfryer kun je hier het beste voor gebruiken? Om je keuze te vergemakkelijken hebben we de 10 beste airfryers bij MediaMarkt onder elkaar gezet, zodat jij deze modellen gemakkelijk kunt vergelijken en zo de juiste keuze kunt maken.

Lees meer over Welke airfryer is de beste?
Wat kan er in de airfryer?
Airfryers

Wat kan er in de airfryer?

Wil je graag weten wat je allemaal met een airfryer kunt bereiden? Op deze pagina leggen we uit wat er in de airfryer kan, op welke manieren je een maaltijd kunt bereiden en wat er vooral niet in een heteluchtfriteuse mag. Zo kun je op een veilige manier alle mogelijkheden ontdekken.

Lees meer over Wat kan er in de airfryer?
Verschil frituur en airfryer
Airfryers

Verschil frituur en airfryer

Ben je op zoek naar een airfryer of een frituurpan, zodat je jouw favoriete snacks kunt bereiden? We zetten de verschillen voor je op een rijtje, zodat je de juiste keuze kunt maken. Lees hier alles over de mogelijkheden van airfryers en friteuses.

Lees meer over Verschil frituur en airfryer