Mediamarkt Logo

Keuken

Top 10 koffiemachines met bonen in 2024-preview
Koffie & espresso

De beste koffiemachines met bonen in 2024: kies het volautomatische koffiezetapparaat dat bij jou past

Koffiemachines met bonen zijn razend populair. Een koffiebonenapparaat heeft namelijk iets luxueus. Het is leuk en fijn om mee te werken en je zet er kwalitatief erg goede koffie mee. Ontdek de ware barista die in jou schuilt door gebruik te maken van koffiezetapparaten met bonen.

Lees meer over De beste koffiemachines met bonen in 2024: kies het volautomatische koffiezetapparaat dat bij jou past
Bekijk alles keuken artikelen (104)
Wat zijn de beste frituurpannen in 2024?-preview
Keuken

Wat zijn de beste frituurpannen in 2024?

Een frituurpan maakt het leven feestelijker. Hollandse bitterballen bij de borrel, een lekker patatje en zelfs eigengemaakt oliebollen: allemaal geschikt voor in de frituurpan. Benieuwd naar de beste frituurpannen en waar je op moet letten? MediaMarkt zet het voor je op een rij.

Lees meer over Wat zijn de beste frituurpannen in 2024?
Alles over de nismaten van jouw inbouwapparaten-preview
Keuken

Alles over de nismaten van jouw inbouwapparaten

Wanneer je nieuwe inbouwapparatuur voor je keuken koopt, heb je te maken met nismaten. Je moet weten wat de nismaten van je keuken zijn, anders weet je niet zeker of die inbouwkoelkast, inbouwvaatwasser of inbouwoven wel past. Pak je rolmaat er maar vast bij, want in dit artikel lees je precies hoe je de nismaten in jouw keuken bepaalt en hoe je daar de juiste inbouwapparatuur bij kiest.

Lees meer over Alles over de nismaten van jouw inbouwapparaten
Perfetto - De'Longhi-espressomachines-preview
Koffie & espresso

Perfetto - De'Longhi-espressomachines

Met een De’Longhi-espressomachine zet jij thuis Perfetto koffie zoals in een authentieke koffiebar. Met deze stijlvolle, volautomatische koffieapparaten geniet jij net als Brad Pitt van Oscar-waardige koffie, gewoon bij jou thuis. Dankzij het gemakkelijke bedieningspaneel maak je eenvoudig alle soorten koffie. Cappuccino, espresso of liever een flat white? Welke bereiding je ook kiest, de verse koffiebonen geven jouw koffie het perfecte Italiaanse aroma.

Lees meer over Perfetto - De'Longhi-espressomachines
Waarom maakt je vaatwasser niet goed schoon-preview
Keuken

Waarom maakt je vaatwasser niet goed schoon?

Je hebt een vaatwasser om je tijd en moeite te besparen, maar soms komt je vaat er niet schoon uit. Dat is vervelend en daarbij ook onhygiënisch. Hoe kan het dat je vaatwasser soms niet goed schoonmaakt? En wat kun je eraan doen? In dit artikel vind je 5 mogelijke oorzaken en de bijbehorende oplossingen.

Lees meer over Waarom maakt je vaatwasser niet goed schoon?
Wat is pyrolyse?-preview
Keuken

Wat is pyrolyse?

Pyrolyse is een manier waarop ovens zichzelf schoonmaken. Pyrolyseovens worden heel heet en verbanden zo alle vetten en etensresten. In dit artikel lees je alles over de pyrolysefunctie van ovens.

Lees meer over Wat is pyrolyse?
Welke inbouw-plafondafzuigkap past het beste in jouw keuken?-preview
Keuken

Welke inbouw-plafondafzuigkap past het beste in jouw keuken?

Een inbouw-plafondafzuigkap hangt precies boven het fornuis van je open keuken of kookeiland. Dit soort afzuigkap is netjes weggewerkt in het plafond, waardoor je veel ruimte bespaart. Daarnaast zijn inbouw-plafondafzuigkappen altijd 90 centimeter breed en beschikken ze over veel afzuigkracht. Op deze pagina leer je alles over inbouw-plafondafzuigkappen.

Lees meer over Welke inbouw-plafondafzuigkap past het beste in jouw keuken?