Mediamarkt Logo

De reMarkable 2: een digitaal notitieboek

unknown description

Schrijf digitaal alsof je op papier aan het schrijven bent: met de reMarkable 2 heb jij een digitaal notitieboek tot je beschikking, met een e-ink-scherm met papierstructuur. De reMarkable 2 is exclusief bij MediaMarkt verkrijgbaar. Lees hier meer over de reMarkable 2.

Wat is de reMarkable 2?

Wat is de reMarkable 2?

De reMarkable 2 is een digitaal notitieboek met een E-ink-scherm. Dankzij de papierstructuur voelt het alsof je echt op papier schrijft. Je gebruikt de Marker als pen, maar kunt er ook voor kiezen om een toetsenbord (de Type Folio) aan de reMarkable 2 te koppelen. Met de reMarkable 2 maak je notities, to-dolijstjes en open en bewerk je pdf-bestanden. Dit alles op één apparaat op een gestructureerde en overzichtelijke manier. Hierdoor is de reMarkable 2 bijvoorbeeld heel geschikt voor werk, als e-reader en om je gedachtes op (digitaal) papier te zetten.

Voordelen van de reMarkable 2

Voordelen van de reMarkable 2

Alles wat je op de reMarkable 2 schrijft, is uitwisbaar. Dit betekent dat je je notities makkelijk kunt updaten en oude informatie snel kunt verwijderen. De reMarkable 2 neemt weinig ruimte in beslag, dus de stapels notitieboekjes zijn verleden tijd. De reMarkable 2 zorgt ook voor meer focus. Waar je op een normale tablet meldingen krijgt van je apps, zorgt de reMarkable 2 ervoor dat je geen last hebt van WhatsApp-berichten of sociale media. Hierdoor kun je ongestoord werken zonder afgeleid te worden. Het apparaat ondersteunt epub-bestanden, dus het functioneert ook als e-reader. Dankzij het lichte gewicht en het ultradunne design neem je de reMarkable eenvoudig overal mee naartoe.

Specificaties van de reMarkable 2

Specificaties van de reMarkable 2

De reMarkable 2 heeft een ultradun design (4,7 millimeter) waardoor het weinig ruimte inneemt, makkelijk is mee te nemen en licht van gewicht is (403,5 gram). Met een opslag van 8 GB kun jij veel bestanden kwijt. Heb je meer opslag nodig? Met de cloud heb je oneindig veel opslag. De batterij gaat tot wel 2 weken mee, afhankelijk van je gebruik. Het opladen doe je met een USB-C-kabel.

Al jouw notities veilig en altijd toegankelijk

Met Connect krijg je toegang tot de cloud. Hierin blijven al je bestanden veilig bewaard. Met andere apparaten heb je ook toegang tot deze bestanden via de reMarkable-app voor smartphones of computers. Daarnaast beschik je met de cloud over onbeperkte opslag, zodat je al je bestanden en e-books kwijt kunt. Connect activeren is heel eenvoudig:

  1. Verbind je reMarkable 2 met wifi.
  2. Maak een account aan via de reMarkable-website. Dit doe je via de computer of je smartphone. Log vervolgens in.
  3. Verbind de reMarkable 2 met je account op de computer of smartphone. Je krijgt een code te zien die je op de reMarkable moet invullen.
  4. Activeer vervolgens op je computer of smartphone je lidmaatschap van Connect. Je hebt nu toegang tot Connect en de cloud.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

De belangrijkste reMarkable 2-accessoires

Accessoires maken het gebruik van de reMarkable nog fijner.

  • Marker: dit is de grijze pen waarmee je op de reMarkable 2 schrijft. Blijft met 2 magneten vastklikken aan de tablet. De Marker weegt 15 gram en hoeft niet opgeladen te worden.
  • Marker Plus: een upgrade van de Marker. Deze zwarte pen is 19 gram en heeft een gum aan het uiteinde waarmee je je tekst kunt uitwissen.
  • Type Folio: een dun en goed in de cover verborgen toetsenbord. Voeg comfortabel en geconcentreerd typen toe aan jouw reMarkable met de Type Folio. Combineer typen met schrijven door een combinatie van de Marker en de Type Folio.
  • Book Folio: slimme en functionele bescherming voor je digitale notitieblok. Met de ingebouwde magneet klik je de hoes op zijn plaats, zodat je hem tijdens het werken in de hoes kunt houden. De Book Folio wordt geleverd in hoogwaardig leer in het zwart, bruin of een grijze kunststof uitvoering.