Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Essent: zet de volgende stap in energie

Bij de Essent shop in shop in de MediaMarkt kun je terecht met al je vragen over energie. Onze Essent-energieadviseurs helpen je graag. Bijvoorbeeld als je een nieuw energiecontract wilt. Of als je minder energie wilt verbruiken thuis. We helpen je met de volgende stap, of die nu klein of groot is.

Essent - Ontvang een MediaMarkt-cadeaukaart

Ontvang een cadeaukaart tot € 175,-

Sluit nu je energiecontract af bij Essent en ontvang een MediaMarkt-cadeaukaart tot € 175,-. Dit aanbod is alleen geldig in de winkels. Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Advies van Essent
Bij Essent kun je terecht voor advies over energie besparen, zoals isolatie, zonnepanelen en cv-ketels. We helpen je graag met het vinden van het juiste contract en het energiezuiniger maken van je huis. Zodat jouw energie thuis goed geregeld is.

Waar kan ik een Essent-energieadviseur vinden?

Bij ons kun je terecht voor advies over energie besparen, zoals isolatie, zonnepanelen en cv-ketels. We helpen je graag met het vinden van het juiste contract en het energiezuiniger maken van je huis. Zodat jouw energie thuis goed geregeld is.

Je vindt de Essent-energieadviseurs in de onderstaande MediaMarkt-winkels:

*Binnenkort zal er in dit filiaal een Essent stand worden geïntroduceerd volgens het bovenstaande concept. Het is wel mogelijk om een energiecontract af te sluiten en daarbij een MediaMarkt-cadeaukaart te ontvangen.

Dit is een Betterway service - Betterway logo

Dit is een BetterWay-service

Wist je dat je door over te stappen op groene energie een positieve impact hebt op het milieu? MediaMarkt zorgt ervoor dat jouw energie afkomstig is van duurzame bronnen zoals wind, zon en waterkracht. De BetterWay-producten en -diensten helpen jou duurzame keuzes te maken.

Let op: BetterWay is geen product of dienstverlening van Essent.