Entertainment

GTA-6 Preview
Games

Grand Theft Auto VI

In dit artikel zetten wij al het nieuws over de verschillende GTA’s op een rijtje, inclusief GTA VI. GTA VI zal in 2025 verschijnen. Lees hier meer over de opvolger van GTA V en bekijk de trailer voor een voorproefje.

Lees meer over Grand Theft Auto VI

Video's die je misschien interesseren

Samsung The Freestyle

Deze portable projector neem je overal mee naartoe!

HP Pavillion Gaming

De 'coolste' gaming laptop

DJI Mavic Air 2

Waar moet je op letten bij je eerste DRONE

Bekijk alles entertainment artikelen (68)
 Ontdek je eigen wereld vol mogelijkheden met Meta Quest 3-preview
Gaming hardware

Ontdek je eigen wereld vol mogelijkheden met Meta Quest 3

Ontdek Meta Quest 3, de allernieuwste VR-bril en de krachtigste* tot nu toe. Beleef nog uniekere ervaringen en open letterlijk een nieuwe wereld met mixed reality. Speel VR-games, luister op een unieke manier naar muziek en geniet van films zoals je nog nooit hebt gedaan. Duik je eigen onontdekte universum in en beleef honderden waanzinnige ervaringen.

Lees meer over Ontdek je eigen wereld vol mogelijkheden met Meta Quest 3
Zo bewerk je foto’s met je iPhone-preview
Foto & Video

Zo bewerk je foto’s met je iPhone

De camera’s op de nieuwste iPhones zijn zo goed dat je er fotocamera-waardige foto’s mee maakt. En als een gemaakte foto in eerste instantie niet helemaal naar wens is, kun je hem altijd nog bewerken op je iPhone. In dit artikel leggen we uit hoe je foto’s scherper, mooier, leuker en creatiever maakt op je Apple-telefoon. We geven je ook tips voor handige apps die je daarbij kunnen helpen.

Lees meer over Zo bewerk je foto’s met je iPhone
Wat is een action cam en wanneer gebruik je die?
Foto & Video

Wat is een action cam en wanneer gebruik je die?

Een action cam is een kleine camera waarmee je avonturen vastlegt. Of je nu gaat skiën, duiken, fietsen of parachutespringen, met een actiecamera neem je alles op en kijk je het later terug. In dit artikel leggen we uit wat een action cam precies is, wanneer je hem kunt gebruiken, wat het verschil is met een videocamera en welke merken hoogwaardige action cams verkopen.

Lees meer over Wat is een action cam en wanneer gebruik je die?
Bekijk onze top 5 action cams van 2023-preview
Foto & Video

Bekijk onze top 5 action cams van 2023

Action cams zijn kleine camera’s die je gebruikt om spectaculaire avonturen mee vast te leggen. Maar welke action cam is de beste voor jou? In dit artikel bespreken we de 5 beste action cams van 2023. Daarnaast ontdek je welke actiecamera onder de 100 euro we aanraden, welke het beste 360° draait en welke het meest geschikt is om blogs mee te maken.

Lees meer over Bekijk onze top 5 action cams van 2023
Het bokeh-effect: wat is het en hoe krijg je het in je foto’s?-preview
Foto & Video

Het bokeh-effect: wat is het en hoe krijg je het in je foto’s?

Heb je ooit een foto gezien waarbij de achtergrond wazig is en de voorgrond scherp? Dat is het bokeh-effect. Bokeh is een Japans woord dat ‘onscherpte’ betekent. Het bokeh-effect zorgt voor een mooi contrast tussen het onderwerp en de omgeving. In dit artikel leggen we je uit hoe je het bokeh-effect kunt creëren met je camera, je iPhone of je Android-smartphone.

Lees meer over Het bokeh-effect: wat is het en hoe krijg je het in je foto’s?
Disney Dreamlight Valley
Games

Disney Dreamlight Valley

In Disney Dreamlight Valley betreed je de magische wereld van Disney, waar jij met jouw favoriete Disney-personages de strijd tegen The Forgetting aangaat. Ga vissen, mijnen en graven, verbouw gewassen en breng je Disney-vrienden terug naar de Valley. Disney Dreamlight Valley is beschikbaar voor de PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc.

Lees meer over Disney Dreamlight Valley