Mediamarkt Logo

Zanussi bij MediaMarkt

Zanussi

De jonge, ondernemende Antonio Zanussi begon in 1916 in het noordoosten van Italië met het vervaardigen van ovens. Al snel ontwikkelde hij een reeks innovatieve producten. Onder leiding van zijn zoon groeide het bedrijf in de jaren 50 uit tot 300 werknemers. In de jaren 80 werd Zanussi onderdeel van Electrolux AB Stockholm. Vandaag de dag heeft het Italiaanse merk een groot assortiment aan apparaten die bekend staan om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak. Dit om dagelijkse kwarweitjes in de keuken of wasruimte zo eenvoudig mogelijk te maken.

Zanussi assortiment bij MediaMarkt

Het assortiment van Zanussi bestaat uit apparatuur voor koelen, koken, wassen en drogen en afwassen.

Koken
Koken in stijl? Zanussi heeft ovens, kookplaten, magnetrons en afzuigkappen met Italiaanse designflair. De apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en helpen u een heerlijke maaltijd te bereiden in minder tijd en met minder inspanning.

Wassen en drogen
Geen behoefte aan programma's die u nooit gebruikt, dan zijn de Zanussi wasautomaten, drogers en was-droogcombinaties geschikt voor u. De apparaten werken exact zoals het moet en doen wat u wilt. Niet meer en niet minder. Ze zijn zeer betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen.

Koelen
Houd etenswaren koel en vers met de koel- en vriesapparaten van Zanussi. Of u nou kiest voor vrijstaand of inbouw, Zanussi heeft voor iedere keukenstijl een passend design. Van grote koel-vriescombinaties en ruime vrieskisten tot kleine tafelkoelkasten.

Afwassen
Laat de Zanussi vaatwasser u het werk uit handen nemen, zodat er tijd overblijft voor de leuke dingen in het leven. U heeft de keuze uit ruime, moderne vaatwasmachines met een strak design die energie-efficiënt zijn en zorgen voor een sprankelend schone vaat.