Mediamarkt Logo

Devolo bij MediaMarkt

Devolo producten bij MediaMarkt

Devolo

The Network Innovation
Sinds 2002 ontwikkelt devolo AG innovatieve Powerline- en datacommunicatieproducten voor consumenten en professionele gebruikers. Het merk streeft ernaar de wereld van de datacommunicatie eenvoudiger te maken. dLAN®-Powerline is de kerntechnologie van Devolo, die gebruik van een reeds aanwezige kabelinfrastructuur, zoals stroom-, coax- of tweedraadsleidingen voor het doorgeven van netwerksignalen. Op die manier kan het overal efficiënt worden toegepast.

Assortiment

De dLAN-productlijn bestaat uit drie reeksen, de Powerline adapters, de WiFi adapters met draadloos netwerk en de LiveCam beveiligingscamera.

Powerline adapters

Het eenvoudige thuisnetwerk via de stroomkabel. Verbindt computers, entertainmentelektronica en andere netwerkapparaten eenvoudig met het internet. Er zijn modellen met een, twee of drie Ethernet-aansluitingen per adapter. Er is ook keuze uit adapters met een geïntegreerd stopcontact, zodat er geen aansluiting verloren gaat door de Powerline.

Bekijk alle Devolo powerline adapters

WiFi adapters

De dLAN Wifi heeft dezelfde mogelijkheden als de Powerline adapters, maar voegt daar draadloos netwerk aan toe, met 802.11b/g/n, met snelheden tot 500 Mbps. Ook bij de dLAN Wifi is er keuze uit een model met en zonder ingebouwd stopcontact.

LiveCam

De dLAN LiveCam is een camera die zó kan worden ingeplugd op een dLAN Powerline of Wifi. Zo houdt u op afstand een oogje in het zeil, van overal op de wereld via smartphone of tablet. Direct startklaar: camera aansluiten, app downloaden - klaar!