Mediamarkt Logo

OK. bij MediaMarkt

OK. Gewoon goed.

Kun je prima zonder overbodige extra’s (en de daarbij behorende hoge prijzen)? Dan zijn de elektronische apparaten van OK. voor jou gemaakt. Of het nu om broodroosters, koelkasten of tv’s gaat – OK. richt zich op het wezenlijke en voldoet aan de hieraan gestelde basiseisen. Niet meer, maar ook niet minder. Dat is eerlijk. Als klant kun je daarom duurzame en solide kwaliteit verwachten, tegen een lage prijs. Ons veelzijdige assortiment omvat alles voor het dagelijks gebruik.

Scheerapparaten

Bekijk producten

Haarverzorging

Bekijk producten

Inbouwkoelkasten

Bekijk producten

Inbouwvaatwassers

Bekijk producten

Klimaatbeheersing

Bekijk producten

Keukenapparaten

Bekijk producten
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

ok.

Met Basics bovenaan! ok. biedt voor elk moment van de dag de passende helper voor een ultieme instapprijs – neem alleen genoegen met meer! Hier vind je bijna alles voor alledaags gebruik: van een stevige stofzuiger tot een briljante televisie tot en met een efficiënte wasmachine.

Topkwaliteit: Regelmatig getest

En ze hebben allemaal één ding gemeen – een fabelachtige verhouding van prijs en prestatie! Zo heb je altijd en voor een lange periode veel plezier van je product.

Uitstekende functies, een tijdloos design

Wie zegt dan dat iets dat functioneel is er niet ook fraai uit kan zien? Onze producten overtuigen in die niet te kloppen combinatie ook de laatste die nog twijfelt!

Met liefde gemaakt

Als je het gevoel hebt dat de producten van ons huismerk speciaal voor jou gemaakt zijn – dan is dat omdat ze het ook echt zijn!

Duurzaamheid

Als lid van de amfori BSCI, die is opgericht ter bescherming van de rechten van werknemers in de productielocaties, zetten wij ons bovendien in voor de bescherming van bedrijven en het milieu, gezondheid en veiligheid op de werkplaats en nog veel meer.