Mediamarkt Logo

Scanpart bij MediaMarkt

Scanpart

Al meer dan 20 jaar is SCANPART een begrip binnen de elektro retail. Ontwikkeld om zowel het leven van de retailer als dat van de eindgebruiker gemakkelijker te maken. De kleinste zaken maken hierbij het grootste verschil. Een volautomaat moet regelmatig gereinigd en ontkalkt worden voor heerlijke koffie. De meeste stofzuigers zijn nutteloos zonder stofzuigerzak. Elektrisch tanden poetsen is niet mogelijk zonder de juiste opzetborstels. Het verschil tussen het werken of niet werken van een apparaat is maar heel klein. Dat is de wereld van SCANPART. De SCANPART accessoires kenmerken zich door een hoge kwaliteit, vergelijkbaar met het origineel. Van handige hulpjes in de huishouding tot essentiële onderhoudsproducten om uw apparaten in topconditie te houden. SCANPART biedt een passende oplossing.

Scanpart assortiment bij MediaMarkt

Huishouden
Accessoires en reiniging voor wasmachines en wasdrogers, maar ook stofzuigerzakken, filters, zuigmonden en meer voor stofzuigers met zak, zonder zak en robotstofzuigers.

Keuken
Accessoires en reiniging voor espresso- & koffiemachines, fornuizen, kookplaten, afzuigkappen, vaatwassers, koelkasten, vriezers, magnetrons en ovens.

Verzorging
Opzetborstels voor elektrische tandenborstels.