Mediamarkt Logo

Segway-Ninebot bij MediaMarkt

Het verhaal van Segway-Ninebot

Segway-Ninebot staat wereldwijd bekend om producten die zich richten op elektrische mobiliteit. Oftewel: hoe komen mensen over een relatief korte afstand op een slimme manier van plek A naar plek B. Je kent Segway-Ninebot onder meer van hun zelfbalancerende voertuigen, KickScooters, eScooters en off-roadvoertuigen. Elke dag houdt Segway-Ninebot zich bezig met de vraag: hoe kunnen mensen zich makkelijker, slimmer, soepeler en leuker bewegen over korte afstanden?

Ontdek alle series van Segway-Ninebot

Segway-Ninebot MAX G2

De MAX G2 tilt jouw rit naar een volgend niveau dankzij zijn bereik tot 70 kilometer per uur door de nieuw ontwikkelde RideyLONG-technologie, zijn krachtige achterwielaandrijving, gecombineerd met een dubbele vering en het Traction Control System om de stabiliteit op gladde wegen te behouden.

Segway-Ninebot F2-serie

Met de KickScooters uit de F2-serie profiteer je van slimme functies, zoals het dubbelremsysteem, ingebouwde richtingaanwijzers en meer. Dankzij deze innovaties op de KickScooters uit de F2-serie ga je met plezier en een veilig gevoel op pad.

Segway-Ninebot E2-serie

Segway-Ninebot E2-serie

De E2-serie van Segway-Ninebot biedt een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor iedereen. Zo overbrug je korte afstanden op een stijlvolle KickScooter met overzichtelijk led-dashboard, soepele rijervaring en zeer betrouwbare kwaliteit.

Segway-Ninebot P-serie

Geen weertype houdt je tegen om op pad te gaan met een Segway uit de P-serie. Deze KickScooters zijn namelijk uitgerust met uitzonderlijke SegPower-banden voor elk seizoen. De Segway P-serie heeft een groot bereik en haalt snelheden tot 25 kilometer per uur. Ontgrendel deze KickScooters eenvoudig via de app op je smartphone of NFC-card.

Segway-Ninebot C2-Serie

Segway-Ninebot C2-Serie

De C2-serie is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit, wat op deze KickScooter gepaard gaat met een leuke rit.

De inspiratie voor de naam Segway komt van het woord ‘segue’. Niet voor niets betekent dit: “soepel overgaan van de ene toestand naar de andere”.

Segway maakt van mensen zelfverzekerde voetgangers die verder kunnen gaan, sneller kunnen bewegen en meer kunnen dragen.