Assortiment

Het assortiment van Pelgrim bestaat uit fornuizen, kookplaten, ovens en magnetrons, afzuigkappen, koel- en vrieskasten, vaatwassers, wasmachines en drogers en koffiemachines.

Koel- en vrieskasten

In het assortiment van Pelgrim treft u naast inbouwapparaten ook vrijstaande apparaten. Er zijn koelkasten, vrieskasten en koel-/vriescombinaties. De Retro-modellen zijn bijzonder opvallend.

Vaatwassers

De ideale keukenhulp in iedere keuken! Afhankelijk van uw huishouden en de hoeveelheid vaat die u dagelijks reinigt, kiest u een passende vaatwasmachine voor uw keuken. Hierbij zijn van belang onder meer het aantal wasprogramma’s, het waterverbruik en het geluidsniveau.

Wasmachines en drogers

Pelgrim heeft verschillende energiezuinige wasmachines. De machines hebben een laag waterverbruik en beschikken over een groot aantal programma’s. Er is zelfs een machine met een vulgewicht van 9 kilogram.

Koffiemachines

Pelgrim heeft twee inbouw-koffiemachines. Beide zijn volautomatische apparaten die espresso, cappuccino, latte en andere koffiedranken bereiden. Ze beschikken over een touch control-bediening met tekstdisplay en een antikalkprogramma.

Pelgrim

Mooi makkelijk

Pelgrim is een bijna 95-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. De voorloper van Pelgrim, emailleerbedrijf Neerlandia, werd in 1920 opgericht. In 1931 starttte de N.V. Pelgrim als een dochteronderneming van Neerlandia. Neerlandia produceerde tot in de jaren zeventig voornamelijk wasmachines en centrifuges. In 1980 hield Neerlandia op te bestaan. Pelgrim werd later overgenomen door concurrent Atag.Het merk Pelgrim is samen met de merken Atag en ETNA sinds 2000 onderdeel van Atag Nederland B.V.

Kwaliteit betaalbaar maken

Het assortiment van Pelgrim is zeer uitgebreid en compleet. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken; Pelgrim maakt het koken voor u makkelijker en aangenamer.De keukenapparaten van Pelgrim zijn in diverse stijlen leverbaar en voor elke kok toegankelijk; van passieve, snelle kok tot gepassioneerde hobbykok. Tijdens het ontwikkelingsproces van keukenapparaten volgt Pelgrim nauwkeurig diverse trends, zodat het bedrijf voor iedere interieurstijl passende keukenapparaten aan kan bieden.

Fornuizen

De fornuizen van Pelgrim bieden een veelvoud aan functies en groot gebruiksgemak door de ergonomische werkhoogte en de grote ovenruimte.

Kookplaten

Kiest u voor gas, keramisch, inductie of elektrisch? Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Veel mensen zweren bij gas, vanwege de maximale controle over de vlam. Een keramische kookplaat is voordelig in aanschaf en eenvoudig schoon te houden. Inductiekookplaten worden de laatste jaren ook steeds populairder. Bekijk hieronder ons assortiment.

Ovens en magnetrons

Pelgrim biedt de keuze uit verschillende soorten ovens. Er zijn verschillende ovensystemen: conventioneel, meersystemen en multifunctioneel. Pelgrim heeft diverse magnetrons in het assortiment, waarmee u perfect gerechten kunt ontdooien, opwarmen en zelfs kunt koken. De combimagnetrons zijn leverbaar in diverse soorten ovensystemen met bijvoorbeeld onder- en bovenwarmte tot heteluchtfunctie.

Afzuigkappen

Een onderbouw-afzuigkap wordt vaak onder een bovenkast geplaatst. Een geïntegreerde afzuigkap is nauwelijks zichtbaar, doordat deze achter een kastdeur wordt gemonteerd. Als u het deurtje van de kap opent, begint de kap met zuigen. Pelgrim-afzuigunits kunnen mooi worden weggewerkt en kunnen zowel in een eiland- als wandopstelling worden geplaatst. Pelgrim heeft luxe eilandkappen die geschikt zijn voor boven een kookeiland. De wandkappen van Pelgrim zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en te monteren op de wand.