Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Persoonsgegevens

Bij MediaMarkt registreren we gegevens van onze klanten. Dit doen we om bestellingen te kunnen bezorgen op het juiste adres, reparatieverzoeken te kunnen uitvoeren, nieuwsbrieven te versturen of een passende aanbieding te doen.
Wanneer wij persoonsgegevens van jou registreren, heb je het recht om te weten welke gegevens wij van je verwerken. Je hebt de mogelijkheid om deze gegevens in te zien, te corrigeren of onjuiste of verouderde informatie laten verwijderen. Ook wanneer je geen e-mails, nieuwsbrieven, telefoontjes van ons meer wilt ontvangen dan kun je je eenvoudig afmelden. Voor het afmelden van commerciële berichten is het voldoende om een email te sturen naar [email protected] met je contactgegevens. Geef daarbij duidelijk aan voor welke communicatiekanalen je wilt afmelden.

Meer informatie over hoe MediaMarkt met jouw persoonsgegevens omgaat, vind je in onze privacyverklaring. Klik hier om deze te bekijken.

Als je wilt weten welke persoonsgegevens Media Markt van jou bezit en verwerkt, of deze gegevens wilt laten aanpassen of verwijderen, dan kun je dat online aanvragen door middel van een schriftelijk verzoek op onze website. Open hier het formulier voor een verzoek met betrekking tot jouw persoonsgegevens.