Mediamarkt Logo

MediaMarkt affiliate programma

MediaMarkt affiliate programma - Wat krijg je er voor terug?

Samenwerken?

Als grootste retailer van consumentenelektronica in Nederland zijn wij altijd op zoek naar nieuwe partners die onze campagnes willen promoten. Iets voor jou? Sluit je dan aan bij het MediaMarkt affiliate programma. We vertellen je hoe het werkt en wat je ervoor terug krijgt.

Hoe werkt het?

 • Sluit je aan bij ons netwerk

  Past je platform bij ons assortiment? Meld je dan aan. We checken je aanmelding en je hoort binnen 2 weken of wij ook denken dat we een match zijn.

 • Promotiemateriaal plaatsen

  Je bepaalt zelf hoe je de MediaMarkt-promotie op je platform plaatst. Uiteraard denken wij graag met je mee voor een ultiem resultaat.

 • Stuur je bezoekers door

  Promotiematerialen vind je binnen het netwerk. Plaats ze op je platform en stuur kwalitatieve traffic naar onze campagne- of productpagina’s.

 • Ontvang een vergoeding

  Voor iedere MediaMarkt-verkoop vanuit traffic van jouw platform, ontvang je een percentage van de verkoopwaarde van het verkochte product.

No ALT TEXT SET

Wat krijg je er voor terug?

We hebben een uitgebreid assortiment en met het hele jaar door landelijke acties en wekelijkse Super Kans deals, is er eigenlijk altijd wel iets te promoten. Aansluiten bij ons affiliate programma is dan ook een goed idee. Dit krijg je er voor terug:

 • Tot 4% commissie op MediaMarkt-aankopen vanuit traffic vanaf jouw platform.
 • 25 tot 35 euro commissie op abonnementen, afhankelijk van de hoogte van de databundel van het abonnement.
 • Cookie termijn van 30 dagen.

No ALT TEXT SET

"DPG Technology is erg tevreden over de technische werking van het affiliate programma, maar vooral over de manier waarop we samenwerken. De persoonlijke benadering wordt door ons zeer gewaardeerd."

No ALT TEXT SET

"Wij hebben met MediaMarkt een toffe online samenwerking en een interessante studentenkorting opgezet via de Knaek-app. Vlotte communicatie in combinatie met een strakke planning resulteert telkens weer in mooie campagnes."

No ALT TEXT SET

"Vanuit BigSpark werken we al jaren samen met MediaMarkt en we ervaren deze samenwerking als zeer prettig. Door de korte lijnen en acties die gedeeld worden kunnen we snel schakelen en weten we onze lezers aan de beste aanbiedingen te helpen."

Deelnemen?

Wil je jezelf aansluiten bij ons affiliate programma? Als je publisher bent bij ons partnernetwerk Tradedoubler, hoef je alleen maar in te loggen en jezelf aan te melden bij ons programma binnen jouw eigen omgeving. Heb je nog geen Tradedoubler-account? Maak er dan één aan. Het kost nog geen 2 minuten van je tijd.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Saskia De Prez via [email protected].