Mediamarkt Logo

Televisies

Wat is oled en wanneer kies je een oled-tv?
Televisies

Wat is oled en wanneer kies je een oled-tv?

Heeft jouw oude kijkbuis het begeven en moet je een nieuwe tv kopen? Of wil je de overstap van de traditionele HD-televisie naar oled maken? Dan is het handig om te weten wat een oled-tv is, hoe oled werkt en of oled bij je past. En natuurlijk vind je op deze pagina ook meteen onze beste oled-tv’s.

Lees meer over Wat is oled en wanneer kies je een oled-tv?
Alles televisie artikelen (35)
Zo perfect is LG OLED-preview
Televisies

Zo perfect is LG OLED

OLED, een innovatie van LG, volgt de LED technologie op. LG OLED is niet alleen een nieuwe TV. Het is een nieuwe categorie televisie. Experts zijn zeer lovend en zeggen dat LG OLED het beste beeld ooit levert! OLED biedt een geheel nieuwe kijk op televisie. Zwart is echt zwart. Het contrast van OLED is oneindig en met het hoogste contrast heb je oog voor de mooiste kleuren. Dit zorgt voor een haarscherp beeld waarin ieder detail weergegeven wordt en waarin kleuren nog nooit zo helder zijn geweest. Het slanke design, smaller dan een smartphone, en de luxe afwerking van de LG OLED TV zorgen ervoor dat deze zelfs mooi is om naar te kijken wanneer deze uitgeschakeld is.

Lees meer over Zo perfect is LG OLED
Wat is Dolby Vision en hoe gebruik je het? -preview
Televisies

Wat is Dolby Vision en hoe gebruik je het?

Dolby Vision is een High Dynamic Range-technologie die de kleuren en het contrast van je tv verbetert. Het zorgt ervoor dat je beelden ziet die meer lijken op de echte wereld. Dolby Vision is vooral handig als je films of series kijkt die veel donkere of lichte scènes bevatten. Zo zie je meer details en geniet je van een mooiere kijkervaring.

Lees meer over Wat is Dolby Vision en hoe gebruik je het?
TCL QD-MiniLED tv’s-preview
Televisies

TCL QD-MiniLED tv’s

TCL QD-MiniLED tv’s combineren een scherpe prijs met een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De innovatieve QD-MiniLED technologie brengt kraakheldere en haarscherpe beelden je kamer in. Leer meer over de innovatieve en elegante randloze QD-MiniLED tv’s van TCL en ontdek welke serie het beste aansluit op de manier waarop jij het liefst televisiekijkt.

Lees meer over TCL QD-MiniLED tv’s
Hoe installeer je een Google Chromecast? - preview
Televisies

Hoe installeer je een Google Chromecast?

Met een Google Chromecast stream je je favoriete apps naar je televisie. Op deze pagina vertellen we je meer over de Google Chromecast en hoe je dit apparaat installeert op je tv, zodat jij gemakkelijk je series, films en muziek op je tv afspeelt.

Lees meer over Hoe installeer je een Google Chromecast?
Dit zijn de 10 beste televisies van Samsung
Televisies

Dit zijn de 10 beste televisies van Samsung

De televisies van Samsung staan bekend om hun goede beeldkwaliteit en prettige kijkervaring. Maar wat is dan precies de beste Samsung-tv? Bekijk onze top 10 (in willekeurige volgorde) met de beste televisies van Samsung.

Lees meer over Dit zijn de 10 beste televisies van Samsung
Hoe kun je buiten tv-kijken?
Televisies

Hoe kun je buiten tv-kijken?

Hoe vaker het zonnetje schijnt, hoe lekkerder het is om buiten te zijn. Op een mooie zomerdag wil je niet lang binnen zitten. Maar wat als je favoriete tv-programma precies op een zwoele zomeravond is, of als er net een spannende sportwedstrijd op het programma staat? Hoe ideaal zou het zijn als je buiten een tv hebt, zodat je kunt genieten van het weer én tegelijkertijd televisie kunt kijken? Na het lezen van deze pagina weet je veel meer over tv’s voor buiten.

Lees meer over Hoe kun je buiten tv-kijken?