Computer

Populaire computer producten

Video's die je zouden kunnen interesseren

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 3

Bekijk alles Computer artikelen (115)
Je iPad laadt niet of heel langzaam op: wat kun je doen?-preview
Tablets

Je iPad laadt niet of heel langzaam op: wat kun je doen?

Heb je jouw iPad aan de oplader gelegd, maar gebeurt er verdacht weinig? Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor als je Apple-tablet niet of heel traag oplaadt. In dit artikel lees je wat die mogelijke oorzaken zijn en, belangrijker nog, hoe je ze oplost.

Lees meer over Je iPad laadt niet of heel langzaam op: wat kun je doen?
De touchpad van je Windows-laptop werkt niet-preview
Laptops

De touchpad van je Windows-laptop werkt niet

De touchpad is het platte vlak onder je toetsenbord waarmee je de muis op je scherm beweegt. Het is een handig hulpmiddel van je laptop waardoor je niet per se een aparte muis meer nodig hebt. Het is wel heel onhandig als je touchpad het opeens niet meer doet. In dit artikel krijg je 4 mogelijke oplossingen om de touchpad op je Windows-laptop weer aan de praat te krijgen.

Lees meer over De touchpad van je Windows-laptop werkt niet
Wat is daisy chaining?-preview
Monitoren

Wat is daisy chaining?

Daisy chaining is een manier om meerdere monitoren met elkaar te verbinden. Zo maak je met een aantal monitoren een groot en breed beeld. Met daisy chaining creëer je meer ruimte op je beeldschermen, wat vooral handig is tijdens het werk. Zo zet je bijvoorbeeld meerdere documenten, programma’s of games tegelijk voor je neus. Ontdek hoe daisy chaining precies werkt en wat je eraan hebt.

Lees meer over Wat is daisy chaining?
Hoe installeer je een printer?-preview
Computer

Hoe installeer je een printer?

Een nieuwe printer wil je het liefst zo snel mogelijk installeren en aansluiten op een apparaat, zodat je meteen kunt beginnen met het afdrukken van documenten via je laptop of tablet. Printers installeer je vaak op min of meer dezelfde manier, ongeacht het merk. Lees hoe je jouw nieuwe printer verbindt aan een Windows-laptop, Mac of iPad.

Lees meer over Hoe installeer je een printer?
Het scherm van je laptop of desktop draaien-preview
Computer

Het scherm van je laptop of desktop draaien

Voor ontwerpers is het af en toe handiger als hun beeldscherm 90 graden gekanteld is. De monitor staat dan rechtop (portretmodus genaamd), wat bijvoorbeeld van pas komt als je een A4-ontwerp maakt. Ook programmeurs werken soms liever met een gedraaid scherm. Hier lees je hoe je het scherm van je laptop of desktop draait.

Lees meer over Het scherm van je laptop of desktop draaien