Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Brennenstuhl bij MediaMarkt

Brennenstuhl: totaaloplossingen zonder compromissen.

Waardeoriëntatie, betrokkenheid door traditie en innovatie vormen de basis voor het succes achter Brennenstuhl, de Duitse maker van stekkerdozen, kabelhaspels en led-technologie. Het merk Brennenstuhl staat voor hoge kwaliteit en veiligheid. Uitstekende producten, overtuigende innovaties, een cutting-edge en breed assortiment. Daarnaast ruime garantietermijnen en deskundige service. Naleving van de Duitse en internationale normen wordt voortdurend gecontroleerd en nageleefd. Al meer dan 50 jaar, ontwikkelen de ingenieurs en technici voortdurend nieuwe ideeën en zetten deze om in innovatieve producten, altijd met gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker in het achterhoofd.

Stekkerdozen

Het programma stekkerdozen presenteert is uniek in zijn verscheidenheid, design en functionaliteit. Van de populaire meervoudige, tot de high-end geavanceerde stekkerdoos met overspanningsbeveiliging, automatische functies en andere intelligente technologie. Brennenstuhl is daarmee onderscheidend in zijn klasse.Kabelhaspels
Het kabelhaspelprogramma biedt voor ieder gebruik de juiste oplossing. Of het nu voor gebruik thuis of voor gebruik buiten voor professionele doeleinden, voor Brennenstuhl niet minder dan vanzelfsprekend.

Led-technologie

Het lichtprogramma van Brennenstuhl is gebaseerd op de fascinerende eigenschappen van led-technologie. Het led-programma weerspiegelt de dynamische ontwikkeling op dit gebied en biedt aantrekkelijke oplossingen.

Solar

Zonne-energie en led-technologie vullen elkaar fantastisch aan in Brennenstuhl’s serie solar led-lampen en solar stand-alone componenten die volledig ‘plug and play’ met elkaar kunnen worden gekoppeld.

Diverse

Brennenstuhl heeft daarnaast diverse producten en oplossing voor in en om het huis, de schuur en de tuin, waaronder home-security.