Mediamarkt Logo

Hercules bij MediaMarkt

Digital core, analog roots

Al meer dan 30 jaar richt Hercules zich op het innoveren en ontwikkelen van digitale audioproducten die gebruikers blijvend inspireren met oneindig veel nieuwe mogelijkheden. Van de eerste geluidskaart tot de nieuwste hightech mengpanelen heeft Hercules een expertise en knowhow opgebouwd die algemeen worden erkend.

Assortiment Hercules producten bij MediaMark

Hercules maakt een uitstekende reeks DJ-producten, luidsprekers en draadloze audiosystemen. Daarnaast zijn er externe geluidskaarten.

DJ-producten

Wie zich uit wil leven als DJ kan uitstekend terecht bij Hercules. Vermaard zijn de controllers, waarmee elke computer, Mac of tablet een eersteklas audioapparaat wordt. Er zijn ook passende DJ-koptelefoons en –monitorluidsprekers.

Audio

Muziek nemen we vandaag de dag het liefst overal mee naar toe. Dat kan met de draadloze muzieksystemen op basis van Bluetooth van Hercules. Voor de computer heeft het merk ook uitstekende luidsprekersets.

Externe geluidskaart

Met de compacte externe 5.1-geluidskaarten van Hercules wordt het mogelijk om surround sound voor de notebook overal mee naartoe te nemen.