Mediamarkt Logo

Alles over de nieuwste Apple iPad-modellen in 2023

Ben je op zoek naar de nieuwste generatie iPads? Op deze pagina vind je alle informatie over de meeste recente iPad, iPad Mini, iPad Pro en iPad Air. Daarnaast krijg je antwoord op de vraag: komt Apple in 2023 met nieuwe iPads?

De nieuwste iPad

De nieuwste iPad

Wat is de nieuwste iPad? Dat is de iPad (2022). We hebben het dan wel over de nieuwste generatie van het instapmodel.Dit instapmodel is elke generatie beter en sterker geworden. Waar iPads altijd gezien worden als dé tablet voor de basistaken als surfen en gamen, worden de verschillen tussen de iPad (2022) en de iPad Air steeds kleiner. De tiende generatie iPad is de ideale gezinstablet waarop iedereen zijn ding kan doen. Wordfeuden, youtuben, de krant lezen. De nieuwste generatie iPad is er zeer geschikt voor.

Naar alle iPads (2022)

De nieuwste iPad Mini

De nieuwste iPad Mini

De iPad Mini is de kleinste en meest compacte variant van alle iPad-modellen en de nieuwste is de iPad Mini (2021). Onderschat het formaat (8.3 inch) niet, want deze zesde generatie iPad Mini heeft een nieuwere processor dan bijvoorbeeld de iPad (2022). Deze tablet is vanwege zijn afmetingen ideaal om overal mee naartoe te nemen. Verbreek je Temple Run-record tijdens de dagelijkse treinrit of lees een nieuw boek terwijl je op je vlucht wacht. De iPad Mini is ook onder (amateur)fotografen populair, omdat je er haarscherpe beelden en video’s mee schiet.

Naar alle iPad Mini’s

De nieuwste iPad Pro

De nieuwste iPad Pro

In 2015 verscheen de eerste generatie iPad Pro, een tablet voor professionals en grafisch vormgevers. Inmiddels is de iPad Pro toe aan de zesde generatie. De nieuwste iPad Pro verscheen eind 2022 en nog altijd is dit de iPad met de nieuwste en meest krachtige processor. Deze supertablet is verkrijgbaar in 2 formaten: 11 inch en 12.9 inch. Daarnaast kies je de opslagruimte die je nodig hebt. Zo heb je iPad Pro’s met 128 GB opslag, maar ook iPad Pro’s met 2 TB opslagcapaciteit. Met de iPad Pro speel je de zwaarste games en maak je grote grafische ontwerpen alsof het geen moeite kost.

Naar alle iPad Pro’s (2022)

De nieuwste iPad Air

De nieuwste iPad Air

De iPad Air wordt sinds zijn introductie in 2013 gezien als een mix van de andere iPads. De compactheid en het gewicht van de iPad Mini, de veelzijdigheid van de iPad en een power die vergelijkbaar is met die van de iPad Pro. Ook de nieuwste generatie van dit model, de iPad Air (2022), past in dat plaatje. Deze nieuwste iPad Air heeft een sterke processor, scherp en vloeiend beeld en is daarnaast makkelijk overal mee naartoe te nemen. De iPad Air (2022) is daarmee geschikt voor bijvoorbeeld studenten of zakenlieden die veel onderweg zijn. Niet voor niets wordt de iPad Air vaak vergeleken met de iPad Pro.

Naar alle iPad Airs