Mediamarkt Logo

Smarthome

Wat is smart home? Wij leggen het uit!
Smarthome

Wat is smart home? Wij leggen het uit!

Tegenwoordig is slimme technologie niet meer weg te denken. Er zijn verschillende soorten smarthome-producten die allemaal een ander doel hebben. Ga je voor meer gemak thuis? Wil je jouw huis extra beveiligen? Zoek je tips voor geld besparen? Of ben je op zoek naar entertainment? Wij zetten alle mogelijkheden overzichtelijk voor je op een rij.

Lees meer over Wat is smart home? Wij leggen het uit!
Meer informatie over Smarthome (17)
Wat is geofencing?-preview
Smarthome

Wat is geofencing?

Geofencing is een techniek waarmee je slimme apparaten aanstuurt op basis van de locatie van je smartphone. Zo stel je bijvoorbeeld in dat je thermostaat automatisch lager gaat als je weggaat van huis of dat je lampen aangaan als je de oprit opkomt. Dit zorgt niet alleen voor extra gemak, maar het bespaart ook energie. Lees alles over geofencing.

Lees meer over Wat is geofencing?
Hoe vervang je een thermostaat-preview
Smarthome

Hoe vervang je een thermostaat?

Met een thermostaat regel je de temperatuur in huis. Soms gaat een thermostaat kapot of wil je een nieuwe thermostaat die beter past bij je wensen. Misschien wil je een slimme thermostaat, waardoor je meer inzicht krijg in je energieverbruik. In dit artikel leggen we uit hoe je zelf een thermostaat vervangt.

Lees meer over Hoe vervang je een thermostaat?
Alles over Samsung Tizen-preview
Smarthome

Alles over Samsung Tizen

Samsung Tizen is een besturingssysteem dat gebruikt wordt voor verschillende apparaten van Samsung, zoals smartphones, smartwatches en smart-tv’s. Hier lees je wat Samsung Tizen precies is, hoe je het gebruikt en wat het te maken heeft met Samsung Smart Hub en One Solar Remote.

Lees meer over Alles over Samsung Tizen
Hoe installeer je een slimme radiatorknop?-preview
Smarthome

Hoe installeer je een slimme radiatorknop?

Om een slimme radiatorknop te kunnen gebruiken, moet je de huidige knop op je radiator vervangen. Controleer eerst wel of jouw radiator geschikt is voor een slimme knop. In dit artikel lees je hoe je dat checkt en hoe je een slimme radiatorknop precies installeert.

Lees meer over Hoe installeer je een slimme radiatorknop?
Samsung SmartThings in huis gebruiken
Smarthome

Wat is Samsung SmartThings?

Met Samsung SmartThings bestuur je al je slimme apparaten in huis via één handige app. Samsung SmartThings werkt op een vergelijkbare manier als Smarthome-platforms zoals de Google Home-app en Apple Homekit. Net als deze systemen maakt het SmartThings-platform van Samsung je huis comfortabeler, veiliger, gezonder en energiezuiniger.

Lees meer over Wat is Samsung SmartThings?
Hoe kies je een deurbel?-preview
Smarthome

Hoe kies je een deurbel?

Een goede deurbel is onmisbaar voor elke woning. Als er bezoek voor de deur staat, wil je dat natuurlijk direct weten. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan een alleen een geluidssignaal. Zo kun je de bezoeker zien en ermee communiceren. In dit artikel vertellen we meer over een slimme deurbel (zoals de bekende Ring-deurbel), videodeurbel en intercom-deurbel en ontdek je welke bij je past.

Lees meer over Hoe kies je een deurbel?