MM logo red

Speedlink bij MediaMarkt

Speedlink producten bij MediaMarkt

Speedlink is het merk van het in 1974 opgerichte Jöllenbeck GmbH en behoort vandaag de dag tot de leidende merken op het gebied van computer-, geluid- en gamesaccessoires.

Haar producten zijn momenteel in meer dan 40 landen wereldwijd verkrijgbaar. Deze producten combineren moderne technologieën met uitstekend ontwerp, buitengewone functionaliteit en uitmuntende productkwaliteit. Speedlink-producten bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn populair vanwege hun betrouwbaarheid.
Wie op zoek is naar betrouwbare producten tegen een aantrekkelijke prijs, vindt deze gegarandeerd bij Speedlink. Het Duitse bedrijf staat daarnaast bekend voor het ontwikkelen het ATHERA multiprofiel toetsenbord dat aan maximaal 5 apparaten kan worden gekoppeld - ongeacht het bestuurssysteem.

Ook op het gebied van games overtuigt Speedlink met een reeks innovatieve producten. De gamemuis KUDOS Z-9 heeft bijvoorbeeld een app voor de smartphone en tablet, waardoor de muis via de stuurprogramma-instellingen on the fly kan worden geconfigureerd.

Bekijk alle Speedlink-producten bij MediaMarkt