Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

JBL bij MediaMarkt

JBL & Tomorrowland

Ervaar de magie van Tomorrowland met JBL! Van 19 tot 21 en van 26 tot 28 juli 2024, verandert Boom, België in het epische huis van elektronische muziek en JBL is terug om de kracht van muziek te vieren. Actieperiode: van 14 mei tot en met 11 juni 2024.

Kijk voor de actievoorwaarden op https://jbl.com/tomorrowland

JBL boxen, bluetooth-speakers, koptelefoons en meer

Ben je op zoek naar kraakhelder geluid, inclusief een sterke bas? Dan moet je bij JBL zijn. JBL-apparaten zijn geliefd door zowel muziek-enthousiastelingen als professionals over de hele wereld. Dat is niet heel gek, want technieken die ook gebruikt worden bij professionele apparatuur, vind je terug in de boxen, bluetooth-speakers, koptelefoons en soundbars van JBL.

JBL producten - Bluetooth speakers

JBL bluetooth-speakers: overal draadloos luisteren

Of je nu thuis zit te laptoppen, in de tuin bezig bent of met je vrienden in het park hangt: met een muziekje erbij is het nóg leuker. Hoe hard mag de muziek en hoelang wil je ernaar luisteren? Dat zijn de belangrijke vragen. Zo vind je namelijk de perfecte draadloze speaker die helemaal bij je past, zodat je je muziek overal mee naartoe neemt. De populaire JBL Charge 5 heeft bijvoorbeeld een batterijduur van 20 uur, is waterproof en stofdicht. Heb je meerdere JBL-speakers? Koppel ze aan elkaar met de connect-knop op de apparaten. Om het nog makkelijker te maken gebruik je de handige JBL Portable App. Die vind je in de App Store of Google Play Store. Niet alle speakers kun je aan elkaar koppelen. JBL Xtreme 2, JBL Pulse 3, JBL Charge 4 en JBL Boombox koppel je via Connect+. En met de PartyBoost-functie kun je JBL Flip 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3, JBL Boombox 2 en JBL Charge 5 met elkaar verbinden.

JBL producten - Partybox

JBL PartyBox: de ultieme partyspeaker

Elk feest kan wel een JBL PartyBox gebruiken. Koppel je smartphone aan de speaker of stream via de ingebouwde bluetooth-verbinding en je bent klaar om te dansen tot de zon opkomt. Klim op het podium, sluit je gitaar of microfoon aan en maak er je eigen show van. Zelf dj’en? Kan ook. De PartyBox 1000 heeft een dj-pad en lichtpanelen die flitsen op de beat. Afhankelijk van hoe krachtig de muziek mag zijn, kies je voor de PartyBox 100, 310 of 1000. De laatste is het sterkst en het grootst. Wil je een iets bescheidener model? Ga dan voor PartyBox 100 of 310. Let op, deze boxen hebben geen dj-pad.

JBL producten - Koptelefoons

JBL koptelefoons en oortjes

Noise cancelling, waterproof en draadloos

Echt geconcentreerd werken? Vaak onderweg? Of even verdwijnen in het album van je lievelingsartiest? Dan kies je natuurlijk voor een JBL-koptelefoon of de minstens zo fijne oordopjes. Met de draadloze oortjes en koptelefoons kun je letterlijk alle kanten op. Zonder bungelende draden heb je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Er zijn oordopjes die volledig draadloos zijn, maar ook oordopjes die met een kabel aan elkaar verbonden zijn. Die kabel hang je als een brillenkoord om je nek. Handig, want zo raak je de dopjes minder snel kwijt. In die kabel zit trouwens een microfoon verstopt zodat je handsfree kunt bellen. Fanatiek sporter? Doe JBL-sportoortjes in tijdens je hardlooprondje in het park of work-out in de sportschool.

JBL producten - Soundbars

JBL soundbar: films kijken zoals in de bioscoop

Als je een film, serie of je favoriete voetbalwedstrijd kijkt, wil je niet alleen loepzuiver beeld. Nee, ook je geluid moet kraakhelder zijn. Met de nieuwste JBL-soundbars en slimme luidsprekers ben je zeker van een meeslepende sound in huis. Dat niet alleen. De speakers hebben ook nog eens een mooi design, waardoor ze zonder twijfel uitstekend matchen met je interieur. In de JBL Soundbar 5.1 zit Chromecast en Airplay 2 ingebouwd. De soundbar gebruik je dus ook, tussen het tv-kijken door, om via bluetooth je favoriete muziek te luisteren of om online content te streamen.