Mediamarkt Logo

Indesit bij MediaMarkt

Indesit producten bij MediaMarkt

Indesit

In 1975 wordt in Italië het bedrijf Merloni Elettrodomestici SpA opgericht. Tien jaar later neemt dit bedrijf het bedrijf over dat inmiddels zijn grootste concurrent is geworden, Indesit. SInds 2005 is Indesit de naam van het bedrijf als geheel. Buiten Italië is Indesit het bekendste van de merken die de groep voert. Een ander bekend merk van de groep is Hotpoint.

Eenvoud en gebruiksgemak
Apparaten van Indesit kenmerken zich door hun eenvoud en gebruiksgemak. Waarom een apparaat vol knoppen als je met één druk op de knop alles kunt doen wat je wilt? Verder bewijst het bedrijf dat het kwaliteit, mooi design, duurzaamheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Assortiment Indesit producten bij MediaMarkt

Indesit is leverancier van wasmachines en drogers, afwasautomaten, koelkasten en vriezers, fornuizen, kookplaten, ovens en magnetrons en afzuigkappen.

Wasmachines en drogers

Indesit biedt een grote collectie wasmachines met modellen van verschillende afmetingen, types en energieklassen. De wasdrogers van Indesit zijn betrouwbaar en technologisch geavanceerd. Ze beschikken zowel over de centrifugetechnologie als de condenstechnologie. Indesit heeft ook wasdroogcombinaties.

Afwasautomaten

De afwasautomaten van Indesit hebben een lange levensduur dankzij de technologisch geavanceerde verwarmingselementen en magneetventielen. Ze zijn beschikbaar in verschillende modellen en afmetingen.

Koelkasten en vriezers

Het brede assortiment aan koelkasten van Indesit omvat verschillende modellen: enkel- en dubbeldeurskoelkasten, minikoelkasten en koelvriescombinaties. Alle koelkasten zijn voorzien van no-frost-technologie en hebben energieklasse A. Het aanbod van vriezers omvat horizontale en verticale vriezers en vrieskisten. Alle vriezers van Indesit hebben energielabel A of A+ en beschikken over no-frost-technologie.

Fornuizen

De fornuizen van Indesit passen zowel in de klassieke als in de moderne keuken. De fornuizen zijn verkrijgbar in verschillende modellen en afmetingen en zijn vervaardigd van topkwaliteit materialen en met toepassing van de meest geavanceerde technologie.

Kookplaten

De variëteit aan kookplaten van Indesit omvat gas- en elektrische kookplaten. Ze zijn vervaardigd van verschillende materialen als glaskeramiek en RVS.

Ovens en magnetrons

Het assortiment aan ovens van Indesit bestaat uit elektrisch, gas, geventileerde, gecombineerde en multifunctionele ovens. Met de inductieovens is het mogelijk professionele resultaten in de keuken te bereiken. Indesit biedt ook (combi)magnetrons in verschillende modellen, die aan alle behoeften voldoen.

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Indesit zijn vervaardigd van RVS en passen in elke keuken. Of dit nu een klassieke keuken of een designkeuken is.