Mediamarkt Logo

MediaMarkt Business: Start-ups

MediaMarkt Business Solutions voor start-ups

Ga aan de slag als start-up met de perfecte oplossingen

Wij staan klaar om jouw start-up te ondersteunen op weg naar succes met de ideale combinatie van hardware, software en hoogwaardige IT-apparatuur, aangevuld met waardevolle extra's en een uitgebreid scala aan diensten speciaal ontworpen voor start-ups. Investeer vandaag nog in de toekomst van uw bedrijf met een krachtige notebook, een comfortabele Bluetooth-koptelefoon, Microsoft 365 Business en voor die latere uren uitstekende koffie oplossingen.

Persoonlijk advies voor jouw bedrijf
Kies de meest innovatieve producten uit meer dan 300.000 artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Jouw persoonlijke accountmanager adviseert je graag over de geschikte oplossingen voor jouw start-up.

 • Machtig. Krachtig. Ongelofelijk.

  Mac kan dat

  Door het intuïtieve ontwerp is Mac zowel krachtig als makkelijk in gebruik.
  MacBook
  M2-chip
  Zakelijk - Start-up - Mac does that

Voor onze zakelijke klanten: actuele aanbiedingen en promoties

 • Voor zakelijke klanten

  Verhoog je efficientie

  LG UltraWide Monitor

  Met een ultrawide monitor van LG profiteert de zakelijke gebruiker van een bredere werkruimte en verbeterde productiviteit.
  Productiviteit
  Maak
  LG producten voor start-ups
 • Voor zakelijke klanten

  Boost je productiviteit

  Bose Noise Canceling

  De Bose Noise Canceling-hoofdtelefoons bieden zakelijke klanten een ongestoorde luisterervaring, verbeterde concentratie en efficiëntere communicatie.
  Ruisonderdrukking
  Productiviteit
  Bose producten voor start-ups

  Werk met vertrouwen dankzij de veiligheid van Samsung Knox

  Samsung Knox is een ijzersterk beveiligingsplatform dat ervoor zorgt dat al jouw apparaat en veilig zijn. Knox Suite bundelt de belangrijkste Samsung Knox-functionaliteiten, waardoor het eenvoudig en overzichtelijk is in het gebruik. Je beheert al je mobiele toestellen via één licentie, vanuit één console.
  Meer informatie

  Onze diensten

  MediaMarkt biedt oplossingen op maat voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland. Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op!

  • PC startklaar

   Met onze PC start klaar service stellen wij jouw apparaten direct voor jou in bij onze SmartBar. Startklaar op locatie is ook mogelijk! Neem contact op met onze persoonlijke accountmanagers voor advies op maat.
   Zakelijk - Onze diensten - Startklaar
  • Screenprotectie

   Een goede bescherming van jouw producten mag uiteraard niet ontbreken bij de aankoop van een nieuwe smartphone en/of tablet.
   Zakelijk - Onze diensten - Screenprotectie
  • Verzekeringen

   Bescherm al je zakelijke aankopen met een passende verzekering voor elk product en beperk jouw zakelijke risico's.
   Zakelijk - Onze diensten - Verzekeringen
  • Voor zakelijke klanten

   Samsung Knox

   Samsung Knox is een ijzersterk beveiligingsplatform dat ervoor zorgt dat alle smartphones en tablets binnen jouw bedrijf veilig zijn.
   Zakelijk - Onze diensten - Samsung Knox
  • MediaMarkt inruilservice

   Ruil nu je oude notebook, desktop of smartphone in bij MediaMarkt. Zo wordt het kopen van een nieuw apparaat nog aantrekkelijker. Bekijk hier de inruilwaarde van je apparaat.
   Zakelijk - Onze diensten - MediaMarkt inruilservice
  • Zakelijke cadeaukaarten

   Heb je ook liever dat je personeel, relatie of klant zelf een cadeau kan kiezen uit een groot assortiment? Wellicht is de MediaMarkt-cadeaukaart de juiste oplossing.
   Zakelijk - Cadeaukaart

   Zakelijke oplossingen voor jouw vakgebied?

   Profiteer als zakelijke klant van advies op maat, een persoonlijke accountmanager, een groot assortiment, snelle levering en verkoop-/ servicepunten in heel Nederland. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende presentatie tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

   Registreer hier

   Registreer!

   Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business via ons registratieformulier

   Registreer nu als zakelijke klant

   Vraag het ons!

   Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business in onze FAQ sectie.

   Bekijk de veelgestelde vragen

   Mail ons!

   Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.