MM logo red

MediaMarkt Fotoservice

Services - Fotoservice van MediaMarkt

In het digitale tijdperk van vandaag worden we omringd door talloze afbeeldingen, foto's en herinneringen die zijn vastgelegd op onze telefoons en computers. Hoewel het handig is om al deze herinneringen binnen handbereik te hebben, is er iets speciaals en tastbaars aan het vasthouden van een fysieke afdruk van jouw favoriete foto's. Met MediaMarkt Fotoservice kun jij genieten van het beste van twee werelden en de voordelen ervaren van een fysieke afdruk van jouw dierbare herinneringen.

Service - Fotoservice - Afdrukken in de winkel

Afdrukken in de winkel

In elke MediaMarkt winkel staat een fotokiosk waar je direct foto’s kunt afdrukken. Je kan foto’s direct afdrukken van je smartphone of vanaf een USB stick of geheugenkaart.

Service - Fotoservice - Kwaliteit

Kwaliteit

Onze printservice levert afdrukken die scherp, levendig en duurzaam zijn. De kleuren zijn nauwkeurig en de beelden zijn scherp, zodat jij jarenlang van jouw herinneringen kunt genieten.

Foto’s afdrukken is een geweldige manier om jouw herinneringen te bewaren. Met een fysieke afdruk heb je tastbare herinnering die niet verloren gaat of beschadigd raakt als gevolg verlies van digitale bestanden. Afdrukken zijn ook minder gevoelig voor vervaging in de loop van de tijd, zodat je nog generaties lang van jouw herinneringen kunt genieten.

Service - Fotoservice - Personalisatie

Personalisatie

Met de MediaMarkt Fotoservice heb je de volledige controle over het formaat en formaat van jouw afdrukken, zodat je ze allemaal naar wens kunt personaliseren. Je kan het formaat van uw afdruk kiezen, een rand of matten toevoegen of een aangepast album of fotoboek maken. Dit niveau van personalisatie maakt de foto's echt jouw eigen foto's en zorgt ervoor dat uw herinneringen worden weergegeven op een manier die betekenisvol voor jou is. Met de MediaMarkt Fotoservice software ontwerp jij elk fotoproduct en bestel je deze gemakkelijk