Foto & Video

Welke camcorder past bij jou? We helpen je kiezen!
Foto & Video

Welke camcorder past bij jou? We helpen je kiezen!

Hoewel fotocamera's steeds beter kunnen filmen, heeft een camcorder nog steeds duidelijke pluspunten. Zo zijn scherpstelling en beeldstabilisatie volledig op filmen afgestemd, waardoor je makkelijker foutloze films maakt. Wij helpen je graag op weg.

Lees meer over Welke camcorder past bij jou? We helpen je kiezen!

Beste Foto & Video producten

Bekijk alle Foto & Video artikelen (17)
Welke apparatuur heb je nodig om vlogger te worden?-preview
Foto & Video

Welke apparatuur heb je nodig om vlogger te worden?

Monica Geuze, Enzo Knol en Gio: stuk voor stuk bekende Nederlandse vloggers die ooit zijn begonnen met een camera en een microfoon. Ben jij ook van plan om vlogs te gaan maken? In dit artikel lees je welke apparatuur je nodig hebt voor een vliegende start als beginnend vlogger.

Lees meer over Welke apparatuur heb je nodig om vlogger te worden?
Hoe installeer je de DJI Fly-app?-preview
Foto & Video

Hoe installeer je de DJI Fly-app?

Heb je een DJI-drone en wil je die graag besturen met je smartphone? Dan heb je de DJI Fly-app nodig. Met deze app maak je eenvoudig prachtige beelden met je drone. Alleen het installeren van de DJI Fly-app is lastiger gemaakt, omdat je hem niet direct vanuit de Google Play Store kunt downloaden. Lees hoe je de DJI Fly-app dan wel op een Android-telefoon installeert en hoe het zit met een iPhone.

Lees meer over Hoe installeer je de DJI Fly-app?
Zo bewerk je foto’s met je iPhone-preview
Foto & Video

Zo bewerk je foto’s met je iPhone

De camera’s op de nieuwste iPhones zijn zo goed dat je er fotocamera-waardige foto’s mee maakt. En als een gemaakte foto in eerste instantie niet helemaal naar wens is, kun je hem altijd nog bewerken op je iPhone. In dit artikel leggen we uit hoe je foto’s scherper, mooier, leuker en creatiever maakt op je Apple-telefoon. We geven je ook tips voor handige apps die je daarbij kunnen helpen.

Lees meer over Zo bewerk je foto’s met je iPhone
Wat is een action cam en wanneer gebruik je die?
Foto & Video

Wat is een action cam en wanneer gebruik je die?

Een action cam is een kleine camera waarmee je avonturen vastlegt. Of je nu gaat skiën, duiken, fietsen of parachutespringen, met een actiecamera neem je alles op en kijk je het later terug. In dit artikel leggen we uit wat een action cam precies is, wanneer je hem kunt gebruiken, wat het verschil is met een videocamera en welke merken hoogwaardige action cams verkopen.

Lees meer over Wat is een action cam en wanneer gebruik je die?
Bekijk onze top 5 action cams van 2023-preview
Foto & Video

Bekijk onze top 5 action cams van 2024

Action cams zijn kleine camera’s die je gebruikt om spectaculaire avonturen mee vast te leggen. Maar welke action cam is de beste voor jou? In dit artikel bespreken we de 5 beste action cams van 2024. Daarnaast ontdek je welke actiecamera onder de 100 euro we aanraden, welke het beste 360° draait en welke het meest geschikt is om blogs mee te maken.

Lees meer over Bekijk onze top 5 action cams van 2024
Het bokeh-effect: wat is het en hoe krijg je het in je foto’s?-preview
Foto & Video

Het bokeh-effect: wat is het en hoe krijg je het in je foto’s?

Heb je ooit een foto gezien waarbij de achtergrond wazig is en de voorgrond scherp? Dat is het bokeh-effect. Bokeh is een Japans woord dat ‘onscherpte’ betekent. Het bokeh-effect zorgt voor een mooi contrast tussen het onderwerp en de omgeving. In dit artikel leggen we je uit hoe je het bokeh-effect kunt creëren met je camera, je iPhone of je Android-smartphone.

Lees meer over Het bokeh-effect: wat is het en hoe krijg je het in je foto’s?