Verzorging & beweging

Beste baardtrimmers van 2023
Verzorging & beweging

De 10 beste baardtrimmers van 2023

Vol, kort of stoppelig: een baard vraagt de nodige verzorging. Niet gek, aangezien de vorm van je baard een behoorlijk effect heeft op je uiterlijk. Om dat haar in model te krijgen is een goede baardtrimmer een must. Welke baardtrimmer jij nodig hebt, leggen we je haarfijn uit én we delen de top 10 beste baardtrimmers van dit moment. Het enige wat jij moet doen is ‘m niet vergeten te gebruiken.

Lees meer over De 10 beste baardtrimmers van 2023

Populaire verzorging & beweging producten

Bekijk alle verzorging & beweging artikelen (22)
 Ontdek de Dyson Airwrap tijdens de Dyson Styling Tour - preview
Verzorging & beweging

Ontdek de Dyson Airwrap tijdens de Dyson Styling Tour

De Dyson Airwrap is een multifunctionele haarstyler die je haar krult, golft, steilt en meer volume geeft. Het gebruikt lucht in plaats van hitte om je haar te stijlen, waardoor het niet beschadigt. De Dyson Airwrap heeft diverse opzetstukken voor alle haartypes, -lengtes en kapsels. Zelf een keer zien wat de Airwrap kan? Bezoek een MediaMarkt bij jou in de buurt tijdens de Dyson Styling Tour.

Lees meer over Ontdek de Dyson Airwrap tijdens de Dyson Styling Tour
Wat is een normale bloeddruk?-preview
Verzorging & beweging

Wat is een normale bloeddruk?

Omdat je hart bloed met kracht je slagaders in pompt, ontstaat er druk op de bloedvaten. Dit wordt bloeddruk genoemd. Je bloeddruk kun je meten met een bloeddrukmeter. Op deze pagina vertellen we je meer over de gemiddelde bloeddruk, hoe je je bloeddruk kunt meten en wat je kunt doen als je een te hoge bloeddruk hebt.

Lees meer over Wat is een normale bloeddruk?
Wat is de beste stijltang?
Verzorging & beweging

Welke stijltang moet je kiezen?

Wil jij graag je haar stijlen en nieuwe looks uitproberen? Op deze pagina vertellen we je meer over stijltangen, hoe je ze moet gebruiken en waar je op moet letten wanneer je een stijltang koopt.

Lees meer over Welke stijltang moet je kiezen?
Dyson Airwrap: voor alle haarstijlen
Verzorging & beweging

Dyson Airwrap: voor alle haarstijlen

Weet je ’s morgens niet altijd wat je met je haar aan moet? Ben je op zoek naar een nieuwe stijl, of houd je ervan om je kapsel regelmatig te veranderen? Dan is de Dyson Airwrap waarschijnlijk iets voor jou. Met deze multistyler pas je je haarstijl met gemak aan, zonder dat je haar beschadigd raakt. Lees hier meer over de Dyson Airwrap.

Lees meer over Dyson Airwrap: voor alle haarstijlen
Welke krultang past bij mij
Verzorging & beweging

Krultang kiezen: wat is de beste krultang voor mij?

In gedachten zie je jezelf voor dat speciale feestje al over het strand flaneren met glanzend verende krullen. Nu alleen nog even een krultang kopen om je steile manen voor een keer te transformeren in een prachtige krullenbos. Hoe kies je een krultang uit al die verschillende merken en types? Waar moet je precies op letten? Wij helpen je om de perfecte krultang voor jouw haar te kiezen.

Lees meer over Krultang kiezen: wat is de beste krultang voor mij?