Mediamarkt Logo

Inventum bij MediaMarkt

Inventum producten bij MediaMarkt

Inventum

In 1908 begon Inventum als een kleinschalige fabriek voor elektrische apparaten in de Bilt. Het bedrijf startte met de productie van elektrische kruiken en strijkijzers. In ruim 100 jaar tijd is het merk uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse markt en staat bekend als een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten. Wat daarbij nooit veranderde, is de constante kwaliteit, het innovatieve karakter en de passie en liefde voor ‘producten met een stekker’.

Oer-Hollands
Tot op de dag van vandaag is Inventum een onafhankelijk Nederlands merk. In vrijwel elk huishouden is wel een product van Inventum te vinden. Van waterkoker tot personenweegschaal, van broodbakmachine tot bakoven. De producten vallen op door Nederlandse teksten, herkenbare iconen en een uiterst gebruiksvriendelijke bediening. Niet alleen de teksten op de apparaten, maar ook de handleidingen en de verpakkingen zijn honderd procent Nederlands. Dit geeft een vertrouwd gevoel en maakt de producten extra gebruiksvriendelijk.

Inventum assortiment bij MediaMarkt

Inventum klein huishoudelijk

Wakker worden met een goede kop koffie, een lekkere lunch bereiden of gezellig samen tafelen. Inventum heeft een ruim assortiment klein huishoudelijke apparaten. Van koffiezetapparaten tot broodbakmachines en van friteuses tot staafmixers.

Inventum witgoed

Het vrijstaand witgoed assortiment van Inventum onderscheidt zich tot in de kleinste details. Van koelkast tot vaatwasser, van oven tot afzuigkap. Alle producten hebben dezelfde luxe afwerking en zijn door de herkenbare iconen en Nederlandse teksten heel eenvoudig te bedienen.

Inventum persoonlijke verzorging

Al in 1936 vond Inventum de elektrische zwakstroomdeken uit. De elektrische deken is nog altijd een erg geliefd product. Naast elektrische dekens biedt Inventum voetenzakken, verwarmingskussens en een breed scala aan personenweegschalen.