Let op! Geld lenen kost geld.

Nintendo bij MediaMarkt

Nintendo producten bij MediaMarkt

Nintendo

Als je verslingerd bent aan Super Mario, niet genoeg kunt krijgen van The Legend of Zelda of gewoon meer wilt weten over je favoriete Nintendo-serie, dan ben je hier aan het juiste adres! Kies een Nintendo-serie en ontdek games voor de Nintendo Switch, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS, Nintendo Switch en andere Nintendo systemen!

Alle Nintendo producten
Nintendo Switch

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is de ideale spelcomputer voor thuis en onderweg. Met de Nintendo Switch speel je namelijk overal jouw favoriete games, zonder televisie!

Alle Nintendo Switch consoles

Nintendo Switch

Speel met iedereen, overal en altijd!
De Nintendo Switch is de ideale spelcomputer voor thuis en onderweg. Met de Nintendo Switch speel je namelijk overal jouw favoriete games, zonder televisie! En of je nou kiest voor Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, The Legend of Zelda Breath of the Wild, 1-2-Switch, met Nintendo Switch speel je overal de leukste en nieuwste games met jouw helden in de hoofdrol.

Nintendo amiibo

Bekende Nintendo personages zoals Mario, Yoshi en Pikachu beleef je voortaan interactief met amiibo. Amiibo zijn interactieve figuren die je in allerlei verschillende games kunt gebruiken. Bovendien hebben ze in iedere game weer andere skills. Meer weten? Op de Nintendo website vind je een totaaloverzicht van alle amiibo en hun toepassingen.

Nintendo 3DS/2DS

Met de New Nintendo 2DS XL speel je voortaan ook alle Nintendo 3DS-games in 2D. Andere vernieuwingen zijn het grotere scherm, de mogelijkheid om hem dicht te klappen en het lagere gewicht van slechts 260 gram. Kortom: de Nintendo 2DS is eigenlijk compleet vernieuwd! De New Nintendo 2DS XL is vanaf nu bovendien voorzien van een C-stick en ZL/ZR-knoppen, waardoor je in bepaalde games nog betere besturingsmogelijkheden hebt. En vergeet de amiibo-figuren niet, die ook in combinatie met de vernieuwde 2DS XL te gebruiken zijn! Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals stoer zwart met turkoois en vrolijk wit met oranje.

Maar naast de Nintendo 2DS XL kan ook de New Nintendo 3DS XL niet ontbreken. Deze handheld console is ontworpen om spelers op een comfortabele manier van hun favoriete handheld-games te laten genieten en biedt een meeslepende game-ervaring. Dankzij de C-Stick, ZL/ZR-knoppen en de superstabiele 3D headtrackingfunctie, heeft de New Nintendo 3DS XL voortaan nog meer besturingsmogelijkheden.

Dankzij de ingebouwde NFC-functie kun je bovendien gebruik maken van de verschillende amiibo-figuurtjes. De New Nintendo 3DS XL is verkrijgbaar in een zwarte- en blauwe metallic uitvoering.

Nintendo characters

Mario
Als er één personage is dat al tientallen jaren voor familiepret heeft gezorgd, dan is dat Mario. Dat deed hij niet alleen, maar natuurlijk samen met Toad, Luigi, Princess Peach en vele andere personages uit het Paddenstoelenrijk. Ben je op zoek naar games vol grootse avonturen, dolle races, feestjes voor meerdere spelers of grappige sportspellen, dan zit je bij Mario altijd goed! Voor iedereen is er namelijk wel een Super Mario game om van te genieten!

Pokémon
Ontdek de spannende wereld van Pokémon! De games uit de Pokémon-serie bestaan uit verschillende role-playing games die plaatsvinden in enorme werelden vol mysterieuze wezens. Deze wezens, de Pokémon, kunnen allerlei vormen en formaten hebben. Daardoor zijn er honderden verschillende te vinden!

Zelda
Hij verdedigt niet alleen met zijn moed de Triforce, maar neemt het ook op tegen de kwade macht van Ganondorf en vecht voor de wijze prinses Zelda. We hebben het natuurlijk over Link, een held van alle tijden. Ontdek hier meer over zijn epische avonturen!!