Mediamarkt Logo

Jaybird bij MediaMarkt

Jaybird

De hoogwaardige oordopjes van Jaybird blijven stevig zitten, trekken zich niets aan van zweet en bieden je de mogelijkheid het geluid naar wens aan te passen voor een compleet unieke work-out.

Wij geloven in de kracht van muziek om je passie aan te drijven. We hebben onze visie ontwikkeld in de sportschool, in de bergen en op onverharde paden. We zoeken elk seizoen nieuwe grenzen op. De innovatieve draadloze designs van Jaybird zijn baanbrekend geweest in de categorie sportieve Bluetooth-oordopjes, en evolueren verder naarmate we onze grenzen verleggen.

Wij willen jouw ervaring van actief bezig zijn uitbreiden en je in staat stellen je leven te verbeteren. Als jij wilt bewegen, staan wij voor je klaar met de muziek die je nodig hebt om jouw versie van het onhaalbare haalbaar te maken. Maak kennis met onze comfortabele draadloze oordopjes.

Jaybird - Sportoordopjes

Jaybird sportoordopjes

Jaybird sportooropjes, ideaal voor tijdens intensieve sporten, zoals hardlopen en fitness.

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 3