Mediamarkt Logo

Wacom bij MediaMarkt

Wacom producten bij MediaMarkt

Wacom

Wacom werd in 1983 opgericht in Ageo, Japan. Als één van de grootste in het marktsegment produceert het bedrijf tekentablets voor iedere creatieveling. Kenmerkend voor Wacom is de draad- en batterijloze stylus, waarmee u op een tablet net zo comfortabel schrijft en tekent als op papier. Zo speelt Wacom een belangrijke rol in het dagelijks leven van kunstenaars, designers en iedereen die met beeld-, film- en animatie te maken heeft.

Harmonie
Wacom streeft ernaar meer harmonie tussen mens en technologie te creëren. Dat begint al bij de bedrijfsnaam, die een samentrekking van het Japanse “wa” (harmonie) en “komu” (computer) is. Wacom is de marktleider op het gebied van grafische tablets, steeds gedreven hun producten nog eenvoudiger en intuïtiever te laten functioneren.

Wacom producten assortiment

Wacom produceert grafische tablets met en zonder geïntegreerd scherm in verschillende formaten en de bijbehorende pennen die op basis van elektromagnetisme werken. Er zijn drie productreeksen voor uiteenlopende doeleinden: Bamboo, Intuos en Cintiq.

Tekentablets

Alle Wacom tablets zijn bedienbaar via handgebaren of de bijgeleverde stylus. Met een Bamboo touchpad wordt het navigeren en schrijven op een laptop of PC soepeler en intuïtiever. De Intuos-reeks bevat geavanceerde, draadloze tekentablets met touch-paneel voor PC en Mac. Programmeerbare functietoetsen vergemakkelijken de navigatie. De Cintiq-modellen zijn de krachtigste, mobiele workstations met multitouch-besturing die alles in huis hebben, zodat de gebruiker zijn creativiteit ten volle kan ontplooien.

Stylus

Voor elke uitdaging maakt Wacom speciale pennen. Voor het fijne werk zijn er fineliners en voor een bijzonder natuurlijk tekengevoel zijn er ergonomische pennen, allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verwisselbare punten. Daarbij is de stylus niet alleen handig om mee te tekenen, maar ook om spelletjes te spelen of berichten op je smartphone sneller te typen.