Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Thrustmaster bij MediaMarkt

Thrustmaster: passie, innovatie en kwaliteit

Thrustmaster is opgericht in 1992 en werd in 1999 overgenomen door Guillemot. Thrustmaster ontwikkelt al bijna twintig jaar oplossingen die allerlei soorten gamers voldoening en ontspanning bieden. Het merk creëert producten voor uiterst nauwkeurig gamen, zoals racesturen en joysticks, maar ook leuke accessoires voor gameconsoles. Met passie, innovatie en kwaliteit weet Thrustmaster elke gamer aan zich te binden.

Thrustmaster assortiment bij MediaMarkt

Voor elke gamer heeft Thrustmaster de juiste accessoire, welke game er ook wordt gespeeld. In elke categorie is er het nodige te vinden voor de pc en alle gameconsoles.

Gamepads
Thrustmaster heeft een uitgebreide reeks gamepad en –controllers, voor zowel pc als Xbox en PlayStation. Alle gamepads zijn uiterst snel en precies en reageren ogenblikkelijk op beweging en indrukken van de buttons.

Gaming headsets
Wie in een team speelt, moet goed te verstaan zijn. Het gaat tenslotte om winst en verlies. De gaming headsets van Thrustmaster hebben een prima microfoon en uitstekend geluid.

Joysticks
Flight simulators zijn onverminderd populair. Een goede uitrusting is daarbij noodzakelijk. De joystick van Thrustmaster zijn uiterst precies en geven ultieme controle over het vliegtuig.

Racesturen
Ook voor de fervente liefhebber van racegames heeft Thrustmaster het nodige te bieden. Comfortabele racesturen die de bolide altijd op het recht pad houden, maar ook accessoires zoals realistische pedalen en versnellingspoken.