Mediamarkt Logo

Eminent bij MediaMarkt

Eminent werd in 2008 opgericht als dochteronderneming van Intronics, nadat het reeds bestaande merk Eminent binnen het moederbedrijf zo was uitgegroeid dat het een eigen onderneming was geworden. Producten van Eminent worden door technici en productmanagers van Intronics gecontroleerd voordat ze opgenomen worden in het uiteenlopende productassortiment. De producten onderscheiden zich door hun opvallende verpakking en duidelijke installatie-instructies.

Visie

Technologie bepaalt voor een groot deel het dagelijkse leven. Een leven zonder pc of tablet is niet meer voorstelbaar. Door het internet zijn mensen steeds meer met elkaar verbonden. Maar de producten worden ook steeds complexer. Eminent heeft als doel hoogwaardige surveillance-oplossingen en ICT-accessoires te leveren waarmee klanten gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die de digitale wereld hen biedt.

Assortiment Eminent producten bij MediaMarkt

De Eminent productlijn omvat een breed scala netwerkapparatuur en computeraccessoires. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf beveiligingssystemen en biedt HD mediaplayers aan. Eminent streeft naar technisch geavanceerde oplossingen die eenvoudig ingezet kunnen worden. De gebruiksbeleving staat hierbij centraal.

Netwerkapparatuur

Eminent heeft alles in huis om een perfect netwerksysteem op te zetten en betrouwbaar te managen. Het bedrijf levert printservers, converters, routers, repeaters, adapters, switches en modems.

Computeraccessoires

Ook voor computeraccessoire kunnen klanten bij Eminent terecht. Zelfs voor speciale dingen als notebookstandaarden met ventilator, powerline adapters om internet uit het stopcontact te halen, usb-geluidskaarten en harde-schijfbehuizingen.

Beveiliging

Voor de beveiliging van woning en kantoor heeft Eminent verschillende producten ontwikkeld. Naast een draadloos GSM-alarmsysteem dat gemakkelijk te bedienen is via een eigen app, biedt het bedrijf camerabewakingssystemen aan. Met een Eminent IP-camera kunnen klanten videobeelden van hun huis live op hun smartphone, tablet, computer of laptop bekijken.

HD mediaplayers

De Emiment HD mediaspelers zijn in staat om alle gangbare formaten af te spelen, zelfs 3D. Ze zijn verkrijgbaar met interne harde schijf maar kunnen ook gebruik maken van een externe harde schijf, NAS of thuisnetwerk.