• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

MediaZine

Huishouden & wonen

Samsung drogers
Was-droogcombinaties

Samsung Bespoke - Wassen en drogen

Zoek je een stijlvolle wasmachine of droger die veel slimme wasprogramma’s heeft? Met Samsung Bespoke wasmachines en drogers ligt jouw wasgoed in no time brandschoon in de kast. Met hun glazen en duurzame design zijn deze machines een aanwinst voor jouw interieur. Door moderne technieken past er veel, heel veel wasgoed in.

Huishouden, keuken en verzorging

0 van 18

Video's die je zouden kunnen interesseren

Bosch Unlimited 8 Steelstofzuiger

Elke Power4All 18volt accu past op deze stofzuiger!

Miele Triflex HX2 Performance

De Miele Triflex HX2 Performance zuigt als geen ander!

Stofzuigen zonder allergische reactie!

Samsung Jet 70 Turbo & Jet 75 Complete

Bekijk alles Huishouden & Wonen artikelen (27)

Wat zijn de afmetingen van een koelkast?
Huishouden & wonen

Wat zijn de afmetingen van een koelkast?

Amerikaanse koelkasten, koel-vriescombinaties, inbouwkoelkasten en tafelmodellen, koelkasten zijn er in allerlei soorten en afmetingen. Amerikaanse koelkasten zijn vanwege de dubbele deuren erg breed, hierdoor zijn ze een indrukwekkende verschijning in je keuken. Een tafelmodel-koelkast is juist klein en past daardoor makkelijk in een kleinere keuken, studentenkamer of camper. Welke grootte je ook kiest, meet de ruimte die je hebt goed op, zodat je het juiste formaat koopt.

advies airco
Huishouden & wonen

Op zoek naar een airconditioner? Wij geven je advies.

Tja, soms heeft een raam openzetten geen zin als het in huis te benauwd is. Zeker op warme dagen heb je behoefte aan meer verkoeling. Een airconditioner koelt warme lucht af en zorgt op die manier voor een aangename temperatuur. Alleen, wat is voor jou de ‘juiste’ airconditioning? Er is veel keuze en iedereen heeft andere wensen. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikt exemplaar.

Miele tieners
Huishouden & wonen

Voor alle gezinnen met tieners

Gezinnen met pubers hebben in het dagelijks leven te maken met strakke planningen. De kinderen moeten naar school, daarna naar de sportclub, ouders werken, het huishouden moet op orde zijn en zowel kinderen als ouders hebben een druk sociaal leven. Deze gezinnen produceren veel was. Als een kledingstuk één keer gedragen is, komt het vaak al in de wasmand terecht. Deze berg wasgoed bestaat vaak uit verschillende soorten textiel en kleur. Wanneer een gezinslid een kledingstuk snel weer nodig heeft, wordt dit soms apart gewassen.

Miele jonge gezinnen
Huishouden & wonen

Voor alle jonge gezinnen.

Jonge gezinnen hebben een hectisch leven: de zorg voor kleine kindjes, het huishouden, een (fulltime) baan en een druk sociaal leven. Dagelijks worden er veel kleine wasjes gedraaid. Eigenlijk is de wasmand nooit leeg. Hardnekkige vlekken moeten worden verwijderd en kleding moet weer hygiënisch schoon worden, met name voor de baby. Ben je een single, woon je samen of heb je een gezin met jonge kinderen of tieners? Welke wasuitdagingen je ook hebt, Miele heeft altijd de ideale oplossing.