Huishouden & wonen

Huishouden & wonen artikelen
Welke elektrische step kiezen
Huishouden & wonen

De 10 beste elektrische steps van 2022

Ben je klaar met de verplichte dagelijkse polonaise in de overvolle trein, tram of bus? Wil jij niet meer bezweet en hijgend van je fiets afstappen omdat je je wéér moest haasten? Met een elektrische step of e-step reis je snel, gemakkelijk en groen. Een rijbewijs of helm is niet nodig*. Ook voor kinderen is er een groot aanbod aan elektrische steps. Deze zijn licht in gewicht, makkelijk te bedienen en hebben een gelimiteerde snelheid. Wil je weten welke elektrische step bij jou past? Hier zie je de 10 beste e-steps van 2022 op een rij.

Lees meer over De 10 beste elektrische steps van 2022

Populaire huishouden & wonen producten

Video's die je zouden kunnen interesseren

Bosch Unlimited 8 Steelstofzuiger

Elke Power4All 18volt accu past op deze stofzuiger!

Miele Triflex HX2 Performance

De Miele Triflex HX2 Performance zuigt als geen ander!

Stofzuigen zonder allergische reactie!

Samsung Jet 70 Turbo & Jet 75 Complete

Bekijk alles Huishouden & Wonen artikelen (69)
Wat is een radiatorventilator?-preview
Klimaatbeheersing

Wat is een radiatorventilator?

Een radiatorventilator is een slim apparaat dat je op of onder je verwarming plaatst. De radiator verdeelt de warmte van je radiator beter door de ruimte, waardoor je minder hoeft te stoken. Een radiatorventilator is dus goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Lees meer over Wat is een radiatorventilator?
Wat zijn de beste luchtbevochtigers?-preview
Klimaatbeheersing

Wat zijn de beste luchtbevochtigers?

Met een luchtbevochtiger breng je het klimaat in je huis op orde. Dit apparaat zorgt voor een gezonde hoeveelheid luchtvochtigheid in een ruimte. Maar welke luchtbevochtiger is de beste voor jou? In dit artikel lees je waar je op moet letten als je de stilste luchtbevochtiger wilt, vind je de beste luchtbevochtiger voor in een slaapkamer en ontdek je de meest babyvriendelijke luchtbevochtiger.

Lees meer over Wat zijn de beste luchtbevochtigers?
Beste drogers van 2023-preview
Wassen & drogen

Beste drogers van 2023

Ben je op zoek naar een wasdroger? Let dan op welk type wasdroger je wilt, welke functies je nodig hebt, de capaciteit van de trommel en hoeveel energie de droger verbruikt. Lees hier meer over de verschillende soorten drogers en bekijk onze top 10 drogers.

Lees meer over Beste drogers van 2023
Waarom moet je een strijkijzer schoonmaken?-preview
Huishouden & wonen

Waarom moet je een strijkijzer schoonmaken?

Een strijkijzer is onmisbaar als je je kleding kreukvrij wit maken. Maar na verloop van tijd kan je strijkijzer vuil worden door kalkaanslag, stof of restjes van wasmiddel. Dit kan de werking van je strijkijzer verminderen en vlekken op je kleding veroorzaken. Daarom is het belangrijk om je strijkijzer elke 3 maanden schoon te maken.

Lees meer over Waarom moet je een strijkijzer schoonmaken?
Beste wasmachines van 2023
Wassen & drogen

Beste wasmachines van 2023

Ben je op zoek naar een wasmachine? We hebben op deze pagina onze top 10 beste wasmachines op een rij gezet, in willekeurige volgorde. Ga je voor een wasmachine met slimme functies? Of heb je liever een eenvoudiger ontwerp? Ontdek hier de diverse modellen.

Lees meer over Beste wasmachines van 2023
Google Assistent: je virtuele hulp-preview
Smarthome

Google Assistent: je virtuele hulp

Met Google Assistent maak je je leven gemakkelijker. Bedien met je stem je smartphone, tablet of je slimme apparaten. Op deze pagina leggen we je uit wat Google Assistent precies is en waarvoor je deze virtuele hulp kunt gebruiken.

Lees meer over Google Assistent: je virtuele hulp