MM logo red

Desktops

Trends & Advies
Wat is de beste desktop voor thuis?

Desktop PC

Met een desktop PC wordt meestal een tower PC of computerkast bedoeld. Dit is de traditionele computer die je aansluit aan een monitor. Ook zitten er aan de achterkant vele aansluitingen voor je muis, toetsenbord, koptelefoon, webcam, printer etc. Een desktop heeft een vaste plek in je huis of kantoor en wordt vaak op of onder een bureau geplaatst.

Wat is een goede all-in-one-desktop?

All-in-one PC

Een all-in-one PC is Nederlands voor een alles-in-één computer. Dit houdt in dat de computer in het beeldscherm verwerkt is. Zo heb je een mooi uitziende oplossing, met minder kabels voor je werkplek op kantoor of studieplek thuis. Een nadeel van een all-in-one PC is dat je niet gemakkelijk componenten kan upgraden of kapotte onderdelen kan vervangen. De bekendste all-in-one PC is de Apple iMac.

Game PC

Een gaming pc is een krachtige Windows-computer die speciaal is ontworpen voor gamen op hoog niveau. Deze pc’s hebben tot wel 64 GB RAM en de snelste processoren en videokaarten. Vaak zijn ze voorzien van een glazen zijpaneel met RGB verlichting zodat je de binnenkant goed kan bekijken. Ideaal voor serieuze enthousiastelingen!