Mediamarkt Logo

MediaMarkt online productexperts

Heb je advies nodig over een bepaald product, maar geen tijd om naar de winkel te komen? Geen probleem! Onze productexperts staan klaar om jou online te helpen. Je kunt gratis met ze videobellen, waarbij jouw camera niet aan hoeft te staan en je privacy volledig gerespecteerd wordt. Zo krijg je snel antwoord op al jouw vragen.

Wat zijn online productexperts?

Wat zijn online productexperts?

Online productexperts zijn verkopers die in de winkel staan en online jouw vragen beantwoorden. Zo kun je gratis persoonlijk advies krijgen zonder dat je de deur uit hoeft. Onze productexperts weten alles over de producten die wij verkopen. Dankzij deze vakkundigheid kunnen ze jou advies op maat geven, zodat je de producten vindt die bij jouw behoeften passen. Dit kan gaan om een tv, maar ook om een koelkast, smartphone of stofzuiger. Voor elk onderwerp hebben we een specialist klaarstaan om jou verder te helpen en jouw shopervaring aangenamer te maken.

Hoe vind ik een online productexpert op de website?

Hoe vind ik een online productexpert op de website?

Om een online productexpert te vinden, selecteer je eerst de productgroep waar je een vraag over hebt. Deze kun je hierboven vinden. Vervolgens zie je op die pagina rechtsonder op je scherm een bolletje met een productexpert die gespecialiseerd is in de productcategorie waar jij een vraag over hebt. Is het bolletje bij de expert groen, dan betekent dit dat hij of zij beschikbaar is. Je kunt dan op de medewerker klikken. Voor live advies vanuit de winkel klik je vervolgens op “Start gesprek”. Vervolgens kun je videobellen met de expert. Jij kunt hem/haar zien, maar de expert jou niet. Zo kun je op je gemak al je vragen stellen die je normaal gesproken in de winkel zou stellen. De expert vertelt alles wat je wilt weten over de producten en specificaties. Ook geven de experts demonstraties van producten, adviseren zij over de beste keuze en vertellen ze meer over de actuele deals.