Dyson bij MediaMarkt

Het verhaal van Dyson

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de stofzuiger uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Zou dit ook anders kunnen, dacht hij? Hij ging aan de slag. 5 jaar en 5127 prototypes later had hij ‘s werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden.

Dyson bij MediaMarkt

Bij de stofzuigers met snoer bleef het niet. Dyson breidde het assortiment uit met tal van andere producten, zoals snoerloze steelstofzuigers, luchtreinigingsventilatoren en –bevochtigers, een haardroger- en styler en ook een stijltang.

Ontdek alle Dyson technologieën

Dyson steelstofzuigers

Bekijk alle producten

Dyson luchtbehandeling

Bekijk alle producten

Dyson stofzuigers met snoer

Bekijk alle producten

Dyson hairstyling

Bekijk alle producten

Dyson advies

Dyson luchtbehandelingsproducten

Dyson luchtbehandeling

Elk huis heeft last van stof, pollen, huidschilfers, gassen, bacteriën en virussen. Deze zijn afkomstig van onze dagelijkse activiteiten of van voorwerpen in huis. We kunnen een betere luchtkwaliteit bereiken door deze onzichtbare deeltjes uit ons leven te filteren.

Dyson steelstofzuigers vergelijken: welk model past bij jou?

Dyson steelstofzuigers

Ben je van plan om een nieuwe Dyson steelstofzuiger te kopen en weet je niet welk model je moet kiezen? Let dan onder andere op de accuduur, zuigkracht en de inhoud van het stofreservoir. MediaMarkt geeft je graag advies.

Dyson vacuums

Dyson stofzuigers

Bij Dysons stofzuigers met snoer hoef je de filters niet te wassen of te vervangen. Dankzij de krachtige en constante zuigkracht kun je moeiteloos stofzuigen, op elk oppervlak. Met deze stofzuigers van Dyson houd je je huis goed schoon.

Dyson Airwrap: voor alle haarstijlen

Dyson Airwrap

Weet je ’s morgens niet altijd wat je met je haar aan moet? Ben je op zoek naar een nieuwe stijl, of houd je ervan om je kapsel regelmatig te veranderen? Met de Dyson Airwrap pas je je haarstijl met gemak aan, zonder dat je haar beschadigd raakt.

Dyson supersonic

Dyson Supersonic

De Dyson Supersonic is ontworpen om het haar te beschermen tegen schade door hitte. Met deze föhn droog jij je haar snel en veilig. Door de verschillende opzetstukken is de Supersonic geschikt voor elk haartype.

 Dyson snoerloze steelstofzuigers

Dyson snoerloze steelstofzuigers

De snoerloze technologie van Dyson maakt het eenvoudig om in en om het huis schoon te maken. Dit kan dankzij Dysons digitale motor die constante hoge zuigkracht genereert en een volledig afgesloten accu die zorgt voor een lange gebruiksduur.