MM logo red

iRobot bij MediaMarkt

iRobot-robotstofzuigers en –dweilen

Het is niet het leukste dat er is, maar het moet: je huis schoonmaken. Je gaat vast meerdere malen per week met je stofzuiger of dweil in de weer. Die tijd besteed je natuurlijk liever aan andere dingen. Wil je je leven makkelijker maken? Kies dan voor een iRobot Roomba-stofzuiger of Braava-robotdweil. We zetten de overeenkomsten en verschillen tussen de producten voor je op een rijtje, zodat je precies weet waarvoor je het beste kunt kiezen.

iRobot robotstofzuigers

Welke iRobot-robotstofzuiger wordt het?

Met een iRobot-robotstofzuiger behoren huisdierenharen, kruimels en ander vuil tot het verleden terwijl je tijd overhoudt voor leukere dingen. In het Roomba-assortiment vind je diverse robotstofzuigers, met elk hun eigen kenmerken. Ze verschillen onder andere in zuigkracht, batterijduur en extra opties als het maken van schoonmaakrapporten, aanpasbare schoonmaakvoorkeuren en de mogelijkheid om per kamer een schoonmaak-moment in te plannen.

iRobot dweilrobot

Voor welke iRobot-dweilrobot kies je?

Stofzuigen is een vervelende klus, maar we weten allemaal dat de vloer pas écht schoon wordt als je ‘m dweilt. Toch gaat het een vaak niet zonder het ander. Met een iRobot-dweilrobot, hoef je je óók over het dweilen niet meer druk te maken. Hardhout, tegels, stenen: je vloer is met minder moeite nog makkelijker schoon. De speciale pads voor droog afnemen en nat dweilen, zorgen ervoor dat je altijd voor het beste resultaat gaat.