Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Electrolux bij MediaMarkt

Electrolux: een wereld vol mogelijkheden

Electrolux is een van de wereldleiders op gebied van huishoudelijke apparaten voor persoonlijk en professioneel gebruik. Het Zweeds bedrijf is ook moederbedrijf van de gewaardeerde merken AEG en Zanussi. Elk jaar levert Electrolux meer dan 40 miljoen producten in 150 landen. De gehele productontwikkeling is gebaseerd op de filosofie van Doordacht Design, een holistische benadering die haar oorsprong vindt in Scandinavische designtradities. Dit omvat functionaliteit, bruikbaarheid, gevoel, innovatief design en de algemene gebruikerservaring.

Electrolux assortiment bij MediaMarkt

Electrolux is leverancier van alle mogelijk huishoudelijke apparatuur.

Vloeronderhoud
Met de stofzuigers van Electrolux is uw woning in een mum van tijd verlost van stof en vuil. De stofzuigers hebben namelijk een krachtige motor en zijn zeer wendbaar. Bovendien zijn ze erg compact en nemen weinig bergruimte in beslag.

Koken
Electrolux biedt een ruim assortiment aan multifunctionele ovens, moderne afzuigkappen en kookplaten (inductie, keramisch of gas). De apparaten zijn van alle gemakken voorzien, waardoor koken nu nog leuker wordt!

Aircomfort
Wilt u met één apparaat kunnen afkoelen in de zomermaanden en warm worden in de winter? Electrolux heeft mobiele airconditioners die de ruimte kunnen koelen, verwarmen én ontvochtigen. Deze 3-in-1-airco’s zorgen altijd voor een comfortabel binnenklimaat.

Wasruimte
De Electrolux was- en droogautomaten of was-droogcombinaties zijn energiezuinig en uitgerust met de nieuwste technologieën. Op automaten met een inverter motor rust maar liefst 10 jaar garantie! Deze motor werkt stiller, heeft een langere levensduur en maakt betere wasresultaten mogelijk in minder tijd.

Afwassen
Van fragiel glaswerk tot vuile potten en pannen: alles past in de vaatwassers van Electrolux. U krijgt altijd een vlekkeloze vaat, ongeacht hoe u het vaatwerk stapelt of hoe vol u de machine laadt. De waterstralen sproeien in alle richtingen, in iedere hoek en op ieder voorwerp.

Koelen en vriezen
De FreshPlus koel-vriescombinaties van Electrolux beschikken over twee aparte koelsystemen, zodat de koelkast en vriezer onafhankelijk van elkaar worden gekoeld. Hierdoor ontstaat er een perfecte balans tussen het koelhouden van etenswaren en de juiste vochtigheidsgraad. Het resultaat? Het voedsel blijft drie keer langer vers.