Mediamarkt Logo

Beste elektrische kachel van 2024

unknown description

Elektrische kachels hebben veel voordelen: ze zijn makkelijk te installeren, gebruiksvriendelijk en hebben weinig onderhoud nodig. Er zijn veel verschillende soorten kachels, waardoor het niet altijd eenvoudig is om een keuze te maken. We hebben, in willekeurige volgorde, een top 5 samengesteld om je op weg te helpen.

Wat is een goede elektrische bijverwarming?

Wat is een goede elektrische bijverwarming?

Wat de beste elektrische kachel is, is heel persoonlijk. Daarbij is het belangrijk om te kijken wat jij nodig hebt. Voor welke kamer ga je de kachel gebruiken? Hoe groter de kamer, des te meer vermogen je nodig hebt. Ga je de kachel voor meerdere kamers gebruiken? Kijk dan of de gewenste kachel makkelijk te verplaatsen is. Een waterbestendige verwarming is handig als je een verwarming voor in je badkamer zoekt.

Wat is een goede elektrische kachel voor in je woonkamer?

Om een goede elektrische kachel te vinden voor je woonkamer, is het belangrijk om het juiste vermogen te kiezen voor de grootte van je woonkamer. Verder is het belangrijk om te letten op welke functies een kachel heeft. Denk aan een timer, programmeerbare thermostaat zodat je zelf de gewenste temperatuur kunt instellen en de grootte van de kachel. Mocht je de kachel voor verschillende ruimtes nodig hebben, dan is een kleinere kachel handiger om te verplaatsen.

Top 5 elektrische kachels

Top 5 elektrische kachels

Om je keuze makkelijker te maken, hebben we hieronder 5 van onze beste kachels uitgelicht. Voor meer informatie over de verschillende soorten elektrische kachels kun je ook bij MediaMarkt terecht.

Duux Edge 2.000 W

Duux Edge 2.000 W

De Duux Edge 2.000 W is een convectorkachel die geschikt is voor het opwarmen van ruimtes tot maximaal 30 vierkante meter. Je kunt zelf de temperatuur instellen met een afstandsbediening, spraakbesturing of via de Duux-app. Je kunt ook een timer instellen, bijvoorbeeld als je gaat slapen of voor in de ochtend, zodat je in een warme kamer wakker wordt. De kachel wordt met pootjes geleverd, zodat je hem kunt neerzetten waar je wilt. Ook kun je de kachel ophangen. Omdat deze Duux-kachel spatwaterbestendig is, kan hij ook in de badkamer geplaatst worden.

Termozeta TZR08

Termozeta TZR08

De Termozeta TZR08 is een halogeenkachel met een vermogen van 1.200 watt. Deze elektrische kachel creëert warmte met een gloeidraad, maar anders dan een ventilatorkachel heeft deze kachel geen ventilator en maakt het daarom minder geluid. De behuizing is hittebestendig en daardoor veilig. Verder beschikt de Termozeta TZR08 over 3 verwarmingsstanden, temperatuurveiligheid en een veiligheidsschakelaar tegen kantelen.

De'Longhi Radia S TRRS0920

De'Longhi Radia S TRRS0920

De De’Longhi Radia S TRRS0920 is met 2.000 watt een krachtige elektrische kachel die zijn warmte uit olie haalt. Dit zorgt ervoor dat je kamer op temperatuur blijft, ook nadat de kachel is uitgeschakeld. De kachel heeft een vernieuwd verwarmingselement dat ervoor zorgt dat de warmte zich sneller en beter door de kamer verspreidt. De kachel heeft een thermostaat waarmee je de gewenste temperatuur kunt aangeven en wieltjes, handgrepen en een kabelopbergmogelijkheid om de kachel gemakkelijk te verplaatsen en op te ruimen.

OK. OFH 203

OK. OFH 203

De OK OFH 203 is een ventilatorkachel met een vermogen van 2.000 watt en heeft zowel 2 warmtestanden als een koude ventilatorstand voor in de zomer. De kachel is compact en past daardoor gemakkelijk op een kast of tafel, zodat het niet te veel ruimte in beslag neemt. De OK OFH 203 is voorzien van oververhittingsbeveiliging.

Tristar KA-5912

Tristar KA-5912

De Tristar KA-5912 is een convectorkachel, wat inhoudt dat het een kleiner bereik heeft dan een ventilatorkachel, maar wel geruisloos is. Deze kachel heeft 3 verschillende temperatuurstanden en een regelbare thermostaat, zodat je de temperatuur zelf kunt instellen. De verwarming heeft een vermogen van 2.000 W.

Bekijk soortgelijke artikelen