Mediamarkt Logo

Microsoft bij MediaMarkt

De Microsoft-producten

De producten van Microsoft helpen je efficiënter en productiever te werken en je te entertainen.
Zo kun je met de Microsoft Surface laptops en bijbehorende accessoires werken waar en hoe je maar wilt.
Werk met de vertrouwde Windows met ingebouwde beveiliging en vele productiviteitsfuncties. Vergeet niet je Microsoft 365 direct aan te schaffen, de premium Office-apps helpen je namelijk nog productiever en creatiever te zijn.
Hard gewerkt, of een vrije dag? Spring dan achter je Xbox of Game-pc en speel met de Game Pass Ultimate meer dan 100 geweldige games totdat je vingertoppen zeer doen.
Microsoft heeft voor iedereen – waar en hoe je maar wilt – een passend product om nog productiever en efficiënter te zijn.

Microsoft - Alledaagse gebruiker

Alledaagse gebruiker

Microsoft heeft een geweldig aanbod aan producten voor alledaags gebruik. Van tekstverwerking en het creëren van prachtige presentaties tot aan surfen, entertainment en streaming waar je ook bent en op jouw manier.

Met een selectie aan Microsoft Surface devices, gecombineerd met bijpassende accessoires en Microsoft 365 kun je alles doen waar je als alledaagse gebruiker naar verlangt.

Microsoft - Thuis - werken - scholing

Thuis -werken -scholing

Microsoft beschikt over een krachtig en geweldig aanbod aan producten die uitermate geschikt zijn om productief en efficiënt te werken en/of studeren vanuit huis of waar je ook wilt. Het multitasken tussen het creëren van prachtige presentaties en documenten, tot aan surfen en entertainment waar je ook bent en op jouw manier.

Met een selectie aan Microsoft Surface devices, gecombineerd met bijpassende accessoires en Microsoft 365 kun je nog sneller en productiever zijn, ervaar het zelf.

Microsoft - Veel onderweg

Veel onderweg

Microsoft heeft een geweldig aanbod aan handzame producten die uitermate geschikt zijn om productief en efficiënt te zijn waar je ook bent. Het multitasken tussen het creëren van prachtige presentaties en documenten, tot aan surfen en entertainment waar je ook bent en op jouw manier met een batterij die de hele dag meegaat.

Met een selectie aan Microsoft Surface devices, gecombineerd met bijpassende accessoires en Microsoft 365 kun je nog sneller en productiever zijn, ervaar het zelf.

Microsoft - Gamer

Gamer

Microsoft heeft geweldige en krachtige producten die uitermate geschikt zijn om de beste game-ervaring te beleven. Speel games in hoge resolutie, join multiplayer games, sluit Xbox Game Pass voor pc af en speel meer dan 100 games op de dag dat ze gelanceerd worden. Sluit je hier ook nog eens je Xbox controller op aan samen met de Xbox of Surface headphones voor de ultieme game ervaring.

Ervaar het zelf met bijzonder krachtige Microsoft Surface laptops, met een goede grafische kaart om je favoriete pc-games te kunnen ondersteunen. Bekijk ook de bijbehorende accessoires voor de ultieme ervaring.

Microsoft - Creatief en design

Creatief en design

Microsoft heeft de ultieme producten waar je als designer al je creaties op los kan laten. Met bijbehorende accessoires, touchscreen en software creëer je in een handomdraai de mooiste creaties. Multitask tussen je programma’s en documenten en wil je de krachtige laptop, dan kun je werken waar je ook bent en op jouw manier met een batterij die de hele dag meegaat.

Met de Microsoft Surface devices, gecombineerd met bijpassende accessoires en Microsoft 365 kun je nog sneller en productiever zijn, ervaar het zelf.

Windows

Maak je dagelijkse leven eenvoudiger met Windows 11. Het vernieuwde Windows 11 biedt één makkelijke plek om te verbinden, ontdekken, creëren en bereiken.

 • Ingebouwde beveiliging Microsoft Defender

 • Geweldige functies zoals Windows Hello, Ink, Snap Assist en veel meer

 • Altijd up-to-date met de laatste (beveiligings) updates

 • Geschikt voor Xbox Game Pass voor PC

 • OneDrive Cloudopslag & automatische Backup

Meer informatie

Surface

Krachtig, licht, elegant en veelzijdig. Daar staan de Microsoft Surface-computers voor. Er is voor elk wat wils! Van kleine, lichte laptops tot krachtige pc’s, en ook 2-in-1 modellen met afneembaar touchscreen, waardoor je de laptop eenvoudig omtovert in een tablet.

 • Groot aanbod van laptops en 2-in-1 devices

 • Geweldige prestaties voor gaming en 4K entertainment

 • Hoogstaand vakmanschap in elk detail

 • Ontworpen door Microsoft vóór Microsoft

 • Touchscreen en Pen compatibiliteit

Meer informatie

Microsoft 365

Microsoft 365 is de nieuwe naam van Office 365. Met Microsoft 365 kunt u niet alleen gebruik maken van Word, Excel en PowerPoint, maar ook uw documenten nog efficiënter en veiliger verwerken dankzij kunstmatige intelligentie. Zo ontvang je 1 TB opslag op OneDrive en kun je altijd en overal (en vanaf elk toestel) bij jouw bestanden.

 • Welbekende premium Apps zoals Word, Excel, Powerpoint

 • Altijd up-to-date met de laatste updates en functies

 • Van 1 t/m 6 personen

 • 1 TB OneDrive Cloudopslag per persoon

 • Werk gelijktijdig in documenten

Meer informatie

Xbox

Ontdek de next-gen consoles van Xbox: de Xbox Series X en de Xbox Series S. Deze opvolgers van de succesvolle Xbox One tillen jouw game-ervaring naar een hoger niveau. Snellere laadtijden, verbeterde graphics en een grote rekenkracht geven jou de ultieme game-ervaring.

 • Next-Gen Gaming

 • Compatibel met duizenden games uit 4 generaties Xbox-consoles

 • Quick Resume, direct verder spelen waar je was gebleven

 • Krachtiger dan ooit

 • Met Xbox Game Pass Ultimate speel je meer dan 100 games zodra ze uitkomen

Meer informatie

Aankondigingen

Windows 11

De nieuwe Windows is beschikbaar op de meest uiteenlopende apparaten die voldoen aan de systeemvereisten.

Mocht je al in het bezit zijn van een laptop of pc, of een nieuwe aan wilt schaffen waar momenteel nog Windows 10 op staat? Géén probleem, als deze voldoet aan de systeemvereisten dan kun je gratis upgraden naar Windows 11 wanneer deze beschikbaar is voor jouw laptop of pc.

Wat is er nieuw?

Windows 11 biedt een rustige en creatieve ruimte waar je je passies kunt nastreven door middel van een frisse ervaring. Van een vernieuwd Startmenu tot nieuwe manieren om verbinding te maken met je favoriete mensen, nieuws, games en inhoud: Windows 11 is de plek om op een intuïtieve manier te denken, je uit te drukken en te creëren.

Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die je nodig hebt en multitask eenvoudig met tools zoals Snap-assistant, bureaubladen en een nieuwe, intuïtievere redocking-ervaring

Meer informatie

Office 2021 en Microsoft 365

De nieuwe Office en Microsoft 365 wordt in een nieuw jasje gestoken. Microsoft 365 en Office krijgen een andere verpakking zodat je nu eenvoudiger de verschillende versies kunt onderscheiden.

Daarnaast zal er een nieuwe opvolger komen van de huidige Office 2019, namelijk Office 2021. Office 2021 zal beschikken over een geüpdatete versies van de apps met de nieuwste functionaliteiten. Let wel, Office 2021 is een installatie zonder updates, wil je wel altijd over de nieuwste functies beschikken, kies dan voor Microsoft 365 Personal of Family.

Nieuwe laptop of pc, 3 maanden extra

Wil je een nieuwe laptop of pc aanschaffen, vergeet dan je Microsoft 365 niet te kopen. Bij een gelijktijdige aankoop ontvang je 3 maanden extra op je Microsoft 365 abonnement en geniet je in totaal van 15 maanden, zodat je nu nog langer productief kunt zijn met de welbekende Apps.

Meer informatie

Populaire producten

Surface en Microsoft accessoires

Wat inspireert jou in de wereld van Surface? De moderne designs, de mooie kleuren, de premium accessoires of alles bij elkaar? Met de Surface Pen, Type Cover, Arc Mouse en de overige Microsoft en Microsoft Surface accessoires doe je hier een schepje bovenop en ervaar je de ultieme Surface-ervaring en werk je nu nog productiever.

Bekijk accessoires

Vergeet je Microsoft 365 niet!

Combineer je moderne device van Microsoft met Microsoft 365 Personal of Family en geniet 3 maanden langer van je licentie. Bovendien gebruik je applicaties niet alleen op je Windows-device. Ook op je macOS-apparaat en smartphone (iOS en Android) kun je direct met Word, Excel en PowerPoint aan de slag. Als je kiest voor Microsoft 365 ontvang je ook nog eens 1 TB OneDrive cloud-opslag. Zo zijn je bestanden altijd veilig, overal toegankelijk en te delen met iedereen die je kiest.

Bekijk Microsoft 365
Microsoft - Xbox Game Pass Ultimate

Speel meer dan 100 games met Xbox Game Pass Ultimate

Ontdek de beste deal op het gebied van gaming: de Xbox Game Pass. Speel meer dan 100 games voor één lage vaste prijs per maand. Met Xbox Game Pass Ultimate ontvang je ook Xbox Live Gold waarmee je multiplayer-games op je console kunt spelen! Speel jouw favoriete spellen op één plek op zowel Xbox, pc als Android. Je hebt onbeperkt toegang tot de games en kunt gelijk spelen zodra ze uitkomen. Zo heb je altijd iets nieuws te spelen.

De voordelen op een rij:

 • Onbeperkt toegang tot meer dan 100 games te spelen op Xbox, pc en Android
 • Speel nieuwe Xbox Studio titels zodra ze uitkomen
 • Speel samen op het meest geavanceerde online multiplayer-netwerk
 • Geniet van entertainment-apps zoals Pathé Thuis, Netflix en Sports Eredivisie
 • Exclusieve deals en kortingen voor leden
 • Inclusief Xbox Live Gold

Xbox Game Pass is te verkrijgen in een van onze MediaMarkt winkels.