Miele bij MediaMarkt

Miele. Immer besser.

Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van hoge kwaliteit. Je bent altijd verzekerd van de beste producten. Ontdek hier alle wasmachines, drogers, stofzuigers en keukenapparatuur van Miele.

Miele advies

 • Miele wasmachines voor singles

  Alleenstaand en op zoek naar een wasmachine? De beste informatie en tips voor wasmachines voor singles en samenwonenden.

  Alles over deze wasmachines
 • Miele wasmachines voor jonge gezinnen

  Jonge gezinnen hebben veel was. Wij geven je de beste tips om de beste Miele wasmachine te kiezen die geschikt is voor jouw gezin.

  Alles over deze wasmachines

 • Miele wasmachines voor gezinnen met tieners

  Sportkleding, gewone kleding, kleding op de slaapkamer, kleding in de badkamer. Met tieners in huis heb je heel veel was. Wij adviseren je graag welke wasmachine het beste is voor jouw gezin.

  Alles over deze wasmachines
 • Miele steelstofzuigers

  Ontdek de nieuwste innovatie van Miele. Ervaar 3 snoerloze stofzuigers in 1. Het 3 in 1 design van Miele geeft je maximale flexibiliteit op hoge zuigkracht voor het aller schoonste resultaat.

  Meer over deze stofzuiger

Het merk Miele

Miele is een geliefd merk over de hele wereld. In de Duitse ranglijst van ‘beste merken’ is Miele uitgeroepen tot het beste productmerk aller tijden. Het merk zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van hun apparatuur. Kies je voor Miele apparatuur dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid.

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Huishoudelijke apparatuur van Miele onderscheidt zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Miele test zijn producten op een zeer lange levensduur. Vrijwel alle Miele-klanten blijven Miele trouw en bevelen Miele aan. Om de hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijft Miele zoeken naar opties om te blijven ontwikkelen en te innoveren.

Het comfort van Miele

Een app, een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk. Zowel de keukenapparatuur als huishoudelijke apparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma’s waarbij succes is gegarandeerd. Miele doet er alles aan om het gebruikersgemak te bieden dat je zoekt.

Het design van Miele

De apparatuur van Miele heeft een modern design en is in technologisch opzicht altijd zeer vooruitstrevend. Miele-apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl je huis ook is ingericht: Miele past perfect bij elk design.

Miele duurzaamheid

Voor Miele is duurzaam handelen traditioneel een van de belangrijkste waarden en een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn. Miele is lid van Global Compact, een VN-initiatief ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en ondertekenaar van het 'Charta der Vielfalt', het Duitse handvest voor diversiteit in het bedrijfsleven.

Miele geschiedenis

Twee families bepalen al meer dan 100 jaar het beeld van de onderneming: de families Miele en Zinkann. Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: 'immer besser'.