• Binnen 2 uur ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels
Let op! Geld lenen kost geld.

Nespresso bij MediaMarkt

Nespresso producten kopen bij MediaMarkt

Nespresso

Met Nespresso geniet je eenvoudige met één druk op de knop van jouw favoriete koffie. Van een lungo bij het opstaan tot een dubbele espresso bij je dessert, er is altijd een heerlijke koffie die bij je past. Ga jij voor de Nespresso Original met de klassieke lungo en espresso of past de automatische capsuleherkenning van de Nespresso Vertuo meer bij jou? Hieronder lees je meer over beide Nespresso systemen.

Van bes tot kopje: het verhaal van Nespresso

Om jou de beste kwaliteit koffie te bieden werkt Nespresso samen met meer dan 110.000 koffieboeren in meer dan 12 landen. Tijdens de reis van koffieboon tot kopje worden de bonen volgens lokale technieken geoogst en verwerkt. Gebruikte capsules worden geheel gerecycled. Het aluminium van de capsules beschermt de koffie het best en is bovendien oneindig recyclebaar. In Nederland heeft Nespresso een speciaal ontwikkeld recyclesysteem dat 100% van de capsules verwerkt. Van jouw gebruikte Nespresso-capsules wordt dus al het aluminium gerecycled. De koffieresten zet Nespresso om naar biobrandstof en compost. Zo gaat niets van de capsule verloren en is vanaf 2022 elk kopje Nespresso-koffie volledig CO2-neutraal.

Bekijk alle Nespresso-machines
Nespresso Original kopen bij MediaMarkt

Nespresso Original

Ben je een liefhebber van kleine, sterke kopjes koffie? Dan is de Nespresso Original iets voor jou. Afhankelijk van het model koffiemachine kies je uit een ristretto, espresso of lungo. Er zijn een heleboel koffiesmaken met verschillende smaaktonen, dus er is altijd wel een koffiecapsule die bij jou past.

Meer info over Nespresso Original
Nespresso Vertuo kopen bij MediaMarkt

Nespresso Vertuo

Denk jij eerder in sloten dan in kopjes koffie, vind je het leuk om oneindig te experimenteren en nieuwe recepten uit te proberen, ga dan voor de Nespresso Vertuo. Met deze koffiemachine heb je de keuze uit 5 kopgroottes, van een kleine espresso, dubbele espresso, gran lungo tot een mug. Met sommige modellen kan je zelfs een karaf koffie zetten. Perfect voor een verjaardag of om espresso martini's mee te maken op vrijdagavond. De machine werkt door middel van een ronddraaiende capsule die door de code op de capsule zelf door de machine herkent wordt.

Meer info over Nespresso Vertuo
Nespresso Vertuo Pop kopen bij MediaMarkt

Nespresso Vertuo Pop

Geef je leven kleur met de compacte Nespresso Vertuo Pop machine. Zet met één druk op de knop jouw favoriete koffie. De Vertuo Pop machine werkt met capsule herkenning, waarbij dankzij de roterende capsules er rijke aroma's vrij komen. Door de capsule herkenning, herkent de machine precies wat voor soort koffie jij wil, van espresso tot grote kop koffie. De Vertuo Pop machine is verkrijgbaar in zes levendige kleuren, van Spicy Red tot Pacific Blue. Welke kleur kies jij?

Meer info over Nespresso Vertuo Pop
Nespresso-abonnement bij MediaMarkt

Nespresso-abonnement

Met een Nespresso-abonnement bestel je jouw favoriete Nespresso-koffie nog eenvoudiger en ontvang je een machine voor € 1,- bij een maandelijks machineplan. Kies uit een abonnement van 1 of 2 jaar en je ontvangt de machine voor € 1,-. Jouw favoriete koffie of andere Nespresso-lekkernijen bestel je vervolgens met je maandelijks tegoed.

Meer informatie

Met een Nespresso-abonnement bestel je jouw favoriete Nespresso-koffie nog eenvoudiger. Voor een vast bedrag per maand dat direct wordt omgezet naar tegoed op jouw account kun je de lekkerste koffies bestellen wanneer het jouw uitkomt. En de machine? Die ontvang je bij een Nespresso abonnement voor slechts €1,-! Kies zelf voor een 1- of 2 jarig abonnement en bestel direct jouw favoriete Nespresso koffie of andere Nespresso-lekkernijen.

0 van 2