Nespresso bij MediaMarkt

Nespresso producten kopen bij MediaMarkt

Nespresso

Met Nespresso geniet je eenvoudige met één druk op de knop van jouw favoriete koffie. Van een lungo bij het opstaan tot een dubbele espresso bij je dessert, er is altijd een heerlijke koffie die bij je past. Ga jij voor de Nespresso Original met de klassieke lungo en espresso of past de automatische capsuleherkenning van de Nespresso Vertuo meer bij jou? Hieronder lees je meer over beide Nespresso systemen.

Van bes tot kopje: het verhaal van Nespresso

Om jou de beste kwaliteit koffie te bieden werkt Nespresso samen met meer dan 110.000 koffieboeren in meer dan 12 landen. Tijdens de reis van koffieboon tot kopje worden de bonen volgens lokale technieken geoogst en verwerkt. Gebruikte capsules worden geheel gerecycled. Het aluminium van de capsules beschermt de koffie het best en is bovendien oneindig recyclebaar. In Nederland heeft Nespresso een speciaal ontwikkeld recyclesysteem dat 100% van de capsules verwerkt. Van jouw gebruikte Nespresso-capsules wordt dus al het aluminium gerecycled. De koffieresten zet Nespresso om naar biobrandstof en compost. Zo gaat niets van de capsule verloren en is vanaf 2022 elk kopje Nespresso-koffie volledig CO2-neutraal.

Nespresso Original kopen bij MediaMarkt

Nespresso Original

Ben je een liefhebber van kleine, sterke kopjes koffie? Dan is de Nespresso Original iets voor jou. Afhankelijk van het model koffiemachine kies je uit een ristretto, espresso of lungo. Er zijn een heleboel koffiesmaken met verschillende smaaktonen, dus er is altijd wel een koffiecapsule die bij jou past.

Nespresso Vertuo kopen bij MediaMarkt

Nespresso Vertuo

Denk jij eerder in sloten dan in kopjes koffie, vind je het leuk om oneindig te experimenteren en nieuwe recepten uit te proberen, ga dan voor de Nespresso Vertuo. Met deze koffiemachine heb je de keuze uit 5 kopgroottes, van een kleine espresso, dubbele espresso, gran lungo tot een mug. Met sommige modellen kan je zelfs een karaf koffie zetten. Perfect voor een verjaardag of om espresso martini's mee te maken op vrijdagavond. De machine werkt door middel van een ronddraaiende capsule die door de code op de capsule zelf door de machine herkent wordt.

Nespresso Vertuo Pop kopen bij MediaMarkt

Nespresso Vertuo Pop

Geef je leven kleur met de compacte Nespresso Vertuo Pop machine. Zet met één druk op de knop jouw favoriete koffie. De Vertuo Pop machine werkt met capsule herkenning, waarbij dankzij de roterende capsules er rijke aroma's vrij komen. Door de capsule herkenning, herkent de machine precies wat voor soort koffie jij wil, van espresso tot grote kop koffie. De Vertuo Pop machine is verkrijgbaar in zes levendige kleuren, van Spicy Red tot Pacific Blue. Welke kleur kies jij?

Nespresso-abonnement bij MediaMarkt

Nespresso Vertuo Creatista

Met de Vertuo Creatista creëer je elk voor elke moment de lekkerste koffie recepten. Kies uit maar liefst 6 verschillende kopgroottes om te genieten van een zwarte koffie of een heerlijk koffie recept. Daarnaast kan je met de Vertuo Creatista maar liefst kiezen uit drie verschillende melk temperaturen en ook nog eens 3 verschillende texturen. Zo maak jij echt de lekkerste koffierecepten thuis. Van cappuccino tot een latte, en van hete melk tot heerlijk warm melkschuim. De Vertuo Creatista is revolutionair in smaak & design!