Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Nespresso bij MediaMarkt

Nespresso Original-machines

Nespresso Original

Ben je een liefhebber van kleine, sterke kopjes koffie? Dan is de Nespresso Original iets voor jou. Afhankelijk van het model koffiemachine kies je uit een ristretto, espresso of lungo. Er zijn een heleboel koffiesmaken met verschillende smaaktonen, dus er is altijd wel een koffiecapsule die bij jou past.

Kenmerken

  • Maakt klassieke Italiaanse koffies
  • Eenvoudig in bediening
  • Constante kwaliteit met 19 bar druk


Nespresso Vertuo-machines

Nespresso Vertuo

Denk jij eerder in sloten dan in kopjes koffie, vind je het leuk om oneindig te experimenteren en nieuwe recepten uit te proberen, ga dan voor de Nespresso Vertuo. Met deze koffiemachine heb je de keuze uit 5 kopgroottes, van een kleine espresso, dubbele espresso, gran lungo tot een mug. Met sommige modellen kan je zelfs een karaf koffie zetten. Perfect voor een verjaardag of om espresso martini's mee te maken op vrijdagavond. De machine werkt door middel van een ronddraaiende capsule die door de code op de capsule zelf door de machine herkent wordt.

Kenmerken

  • Een zachte crema en rijkere aroma's
  • Meer dan 30 unieke koffieblends voor een verscheidenheid aan stijlen
  • Elke koffie optimaal gezet door roterende capsules

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Nespresso-cups recyclen

Nespresso-cups recyclen

Nespresso-cups recyclenDe luchtdicht afgesloten aluminium capsules behouden de heerlijke smaak van vers gebrande en gemalen koffie. Wist je dat je aluminium capsules kan recyclen? Nespresso-capsules worden gemaakt van ten minste 80% gerecycled aluminium. Daarnaast wordt het gerecyclede aluminium in diverse nieuwe voorwerpen verwerkt.

Je Nespresso-capsules lever je eenvoudig in bij een van de vele inzamelpunten in. Lever ze in bij een van de Nespresso-winkels of geef ze eenvoudig mee aan een van de DHL- of PostNL-bezorgers. Vergeet niet bij je volgende koffiebestelling een gratis recyclezak mee te bestellen. Recycle je met ons mee?

Nespresso - Nespresso & More en machineservice

Nespresso & More
Voor de echte koffieliefhebbers geniet je met Nespresso & More van vele extra's. Meer service, meer aanbiedingen en meer extra's. Ontdek de vele voordelen eenvoudig via Nespresso.

Machineservice
Naast de standaard 2 jaar fabrieksgarantie kun je bij Nespresso terecht voor de reparatie van je machine, indien nodig. Als onderdeel van Nespresso & More wordt dit gratis gedaan voor Nespresso Experts en Nespresso Ambassadors. Tijdens de reparatie geniet je van een leenmachine, zodat je gewoon kunt blijven genieten van jouw favoriete koffie.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Als B Corp™-gecertificeerd bedrijf, is Nespresso meer dan ooit geëngageerd voor het klimaat, de circulariteit en de koffieboeren.

Sinds 2003 werkt Nespresso met het AAA Sustainable Quality™-programma om zowel de koffiekwaliteit als het milieu te verbeteren. Ze streven ernaar om gunstige omstandigheden te creëren, opbrengsten en oogsten te verbeteren en het milieu te beschermen.

De Nespresso-koffiecapsules zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en kunnen eenvoudig bij een van de vele punten worden ingeleverd of meegegeven. Zo dragen we samen bij aan duurzaamheid, elke keer dat je van een kopje Nespresso geniet.