Mediamarkt Logo

Beste wasmachines van 2024

unknown description

Ben je op zoek naar een wasmachine? We hebben op deze pagina onze top 10 beste wasmachines op een rij gezet, in willekeurige volgorde. Ga je voor een wasmachine met slimme functies? Of heb je liever een eenvoudiger ontwerp? Ontdek hier de diverse modellen.

Wat is de beste wasmachine?

Wat is de beste wasmachine?

Welke wasmachine voor jou het meest geschikt is, hangt af van meerdere factoren. Heb je vaak veel was, doordat je een groot gezin hebt, of een baby? Kijk dan goed naar de capaciteit van de trommel. En welke functies wil je graag op je wasmachine hebben? Daarnaast speelt het energielabel ook een rol. Wasmachines met energielabel A zijn het energiezuinigst. Vergelijk wasmachines goed voordat je een keuze maakt, zodat je de wasmachine kiest die het beste bij jou past.

Samsung WW90T554AAT 5000-serie AddWash

Samsung WW90T554AAT 5000-serie AddWash

De Samsung WW90T554AAT is met energielabel A een energiezuinige wasmachine. Met een capaciteit van 9 kilo is deze wasmachine geschikt voor grote gezinnen of voor mensen die veel kleding hebben om te wassen. Over lawaai hoef je je geen zorgen te maken: deze Samsung-wasmachine is muisstil (72 decibel). Dankzij de Digital Inverter Technology is de wasmachine stiller, krachtiger, energiezuiniger en gaat hij langer mee dan de gemiddelde wasmachine. Deze slimme wasmachine houdt jouw wasgedrag bij en met 22 wasprogramma’s kun jij de wasbeurten aanpassen naar jouw wensen.

 • Capaciteit: 9 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 22

Samsung WW11BB744AGBS2 7000-serie Bespoke

Samsung WW11BB744AGBS2 7000-serie Bespoke

De Samsung WW11BB744AGBS2 heeft een capaciteit van 11 kilo en is daarom heel geschikt als je veel vuile was, zoals beddengoed, hebt. Met energielabel A is deze zwarte wasmachine heel energiezuinig. Dankzij de functie Auto Dispense gebruik je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel. Net als de Samsung-wasmachine hierboven beschikt dit apparaat over de Digital Inverter Technology, waardoor de wasmachine heel stil, krachtig en extra energiezuinig is.

 • Capaciteit: 11 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 23

Bosch WAN28278NL Serie 4 Hygiëne Plus

Bosch WAN28278NL Serie 4 Hygiëne Plus

Met de Bosch WAN28278NL was je je kleding zuinig, snel en efficiënt. Deze slimme Bosch-wasmachine weegt je was en past vervolgens de hoeveelheid water hierop aan. Zo verspil je geen water. De wasmachine bechikt over 10 programma’s, waaronder Hygiëne Plus. Met dit programma was je alle bacterieën uit je kleding, wat bijvoorbeeld heel handig is als je een baby hebt. De capaciteit is 8 kilo, dus je kunt genoeg wasgoed in de trommel kwijt.

 • Capaciteit: 8 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 10

Beko B3WT5841WS IronFast

Beko B3WT5841WS IronFast

De Beko B3WT5841WS IronFast is zeer energiezuinig en heeft daarom energielabel A gekregen. Je kunt tot 9 kilo aan wasgoed kwijt in deze wasmachine. Dankzij de grotere deur kun je gemakkelijk je was in- en uitladen.Speciaal ontworpen peddels in de trommel behandelen kleding voorzichtiger en zorgen voor een grondigere en snellere wasbeurt. De SteamTherapy-functie zorgt ervoor dat je kleding minder kreukt.

 • Capaciteit: 8 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 15

Bosch WGG24405NL Serie 6 ActiveWater Plus

Bosch WGG24405NL Serie 6 ActiveWater Plus

De Bosch WGG24405NL heeft een ruime trommel waar 9 kilo in past. De wasmachine is heel stil en energiezuinig (energielabel A). ActiveWater Plus stemt de hoeveelheid water af aan de hoeveelheid kleding. Het anti-vlekkensysteemhaalt hardnekkige vlekken zoals bloed, rode wijn en olie uit je kleding. De Hygiëne Plus-functie zorgt ervoor dat zelfs op 40 graden alle bacteriën worden gedood. Slijtage blijft beperkt tot een minimum dankzij de VarioTrommel die beide kanten opdraait.

 • Capaciteit: 9 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 14

Miele WCD 330 WCS PowerWash 2.0

Miele WCD 330 WCS PowerWash 2.0

De Miele WCD 330 WCS PowerWash 2.0 heeft een SoftCare-trommel die zorgt voor een streelzachte behandeling van je wasgoed. Dankzij de honingraatstructuur ontstaat er een kussen van een dun laagje water waardoor je wasgoed beschermd blijft tijdens de wasbeurt. Deze wasmachine heeft 14 programma’s: van katoen en fijne was tot voorwas en slimme programma’s zoals het voorstrijk-programma. Voeg stoom toe tijdens het wasprogramma zodat je na het wassen tot 50% minder hoeft te strijken. Of gebruik het Express 20-programma waarbij je was binnen 20 minuten al is opgefrist. Wasmiddel wordt gedoseerd voor elke wasbeurt.

 • Capaciteit: 8 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 14

Miele WCI 870 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Miele WCI 870 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

De Miele WCI 870 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos doseert de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter bij elke wasbeurt. De capaciteit van de trommel is 9 kilo, wat genoeg is voor een ruim huishouden. Wil je een kleiner wasje draaien? Dat is geen probleem dankzij de SingleWash-functie, waarmee je op een zuinige manier wasjes tot 1 kilo kunt draaien. De krachtige EcoSilence Drive-motor is stil en slijt niet. De PowerWash-functie zorgt ervoor dat je was grondig wordt gewassen en verwijdert de meeste vlekken.

 • Capaciteit: 9 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 11

Samsung Autodose 5000-serie WW80T534AAWAS2

Samsung Autodose 5000-serie WW80T534AAWAS2

De Samsung Autodose 5000-serie WW80T534AAWAS2 is een slimme, krachtige wasmachine met energielabel A. In de ruime trommel past tot 8 kilo wasgoed per keer en de centrifugesnelheid van 1.400 rotaties per minuut (rpm) zorgt ervoor dat je wasgoed niet kletsnat is na een wasbeurt. Met het AutoDose-systeem verspil je nooit wasmiddel: de wasmachine past de hoeveelheid wasmiddel aan wanneer je een was draait. Deze Samsung-wasmachine biedt maar liefst 22 programma’s, waaronder speciale programma’s voor beddengoed, babykleding en sportkleding. Hygiëne Steam maakt je was schoon door middel van hete stoom, wat bacteriën moeiteloos verwijdert. De SmartThings-app van Samsung onthoudt je voorkeuren en stelt programma’s voor aan de hand van een wasplanner. Ook kun je met de app je wasmachine bedienen.

 • Capaciteit: 8 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 22

Whirlpool FFBBE 7458 BV F

Whirlpool FFBBE 7458 BV F

Met de Whirlpool FFBBE 7458 BV F kun je tot 7 kilo wasgoed per keer wassen. De wasmachine heeft een gebruiksvriendelijke bediening in de vorm van een draaiknop en druktoetsen. Het display toont de voortgang. Je kunt kiezen uit 14 programma’s, inclusief een speciaal programma voor dekbedden en een stoomprogramma: SteamRefresh frist je kleding in 20 minuten weer op; het verwijdert geurtjes en vermindert kreukels. Whirlpool staat bekend om zijn 6th SENSE-technologie. Sensoren en intelligente algoritmen meten de hoeveelheid wasgoed en passen de wasbeurt hierop aan. De functie FreshCare+ Steam houdt je wasgoed 6 uur lang fris nadat het programma is beëindigd, zodat je niet meteen de was hoeft op te hangen. De krachtige InverterMotor is energiezuinig en stil in gebruik.

 • Capaciteit: 7 kilo
 • Energielabel: B
 • Aantal programma’s: 14

Koenic KWM 8156 A INV

Koenic KWM 8156 A INV

De Koenic KWM 8156 A INV heeft maar liefst 15 programma’s waar je uit kunt kiezen, zodat je altijd een programma hebt dat voor jouw was geschikt is. Of het nu gaat om beddengoed of babykleding, deze Koenic-wasmachine zorgt ervoor dat jouw was weer helemaal schoon wordt. De wasmachine heeft een vulcapaciteit van 8 kilo, wat genoeg is voor een groot gezin. Het geluidsniveau is maximaal 72dB en daarmee is de wasmachine heel stil.

 • Capaciteit: 8 kilo
 • Energielabel: A
 • Aantal programma’s: 15

Bekijk soortgelijke artikelen