Mediamarkt Logo

Western-Digital bij MediaMarkt

Western Digital

Van alle harde schijven in de wereld is een groot aantal gemaakt door Western Digital (WD). Het Amerikaanse bedrijf werd in 1970 opgericht onder de naam General Digital. Het bedrijf ontwikkelde zich tot maker van halfgeleiders. Sinds 1971 is het bedrijf bekend onder de huidige naam. WD werd bekend als fabrikant van IC's (een verzameling componenten, zoals transistors op halfgeleidermateriaal). Inmiddels is het wereldwijd de grootste producent van harde schijven.

Duurzame harde schijven

Bij WD werken duizenden mensen samen om u te helpen bij het verzamelen, beheren en gebruiken van digitale gegevens. De betrouwbare harde schijven en solid state schijven zijn overal te vinden waar digitale gegevens en inhoud wordt gebruikt, van computers tot externe en draagbare opslagapparaten en van digitale videorecorders in woonkamers tot gesofisticeerde medische, militaire, luchtvaart-, productie- en telecommunicatiesystemen. De duurzame schijven met een hoge capaciteit slaan video's, muziek en foto's op computers, werken stil en energiezuinig en leveren snel uw inhoud. Omdat heel veel van wat u doet nu in digitale vorm is vastgelegd, maakt WD het eenvoudig om onze levensherinneringen veilig op te slaan en te delen en om duplicaten te maken om verliezen te voorkomen.

Western Digital assortiment bij MediaMarkt

Naast oplossingen voor opslag ten behoeve van het bedrijfsleven levert Western Digital voor consumentenproducten in de categorieën externe opslag, interne opslag, persoonlijke cloud en thuisentertainment.

WD externe opslag

Bekijk alle producten

WD interne opslag

Bekijk alle producten