Download de MediaMarkt App

Download de MediaMarkt-app

Met deze MediaMarkt app bekijk, vergelijk en bestel je onderweg jouw favoriete producten bij de grootste elektronicawinkel van Nederland, direct via je smartphone. Ook geeft de MediaMarkt-app je altijd en overal toegang tot je verlanglijst, winkelwagen, kassabonnen, afhaalbewijzen en bestelgegevens in je MediaMarkt-account.

Ook handig: met deze app kan je de digitale MediaMarkt Club-pas altijd laten scannen in de winkel.

  • Als eerste op de hoogte van exclusieve App-campagnes 
  • Bestel en haal binnen 30 minuten op in jouw MediaMarkt 
  • Al jouw kassabonnen en facturen digitaal 
  • Altijd alle productinformatie bij de hand 
  • Jouw digitale Club-pas altijd op zak Alle Deals als eerste op je smartphone

De nieuwste deals van MediaMarkt bekijk je gewoon op je smartphone. Installeer de MediaMarkt-app op je telefoon en bekijk elke week de Deals. Schakel push-meldingen in om als eerste geïnformeerd te worden over nieuwe deals. Zo blijf je altijd op de hoogte, waar je ook bent.

Ophalen binnen 30 minuten met je digitale code

Bestel via de MediaMarkt-app voor een snelle levering óf haal je aankoop binnen 30 minuten op bij een MediaMarkt bij jou in de buurt. Je ophaalcode wordt automatisch toegevoegd aan je account in de app. Je hebt alleen deze code nodig om je bestelling op te halen.

Digitale MediaMarkt Club-pas

Met de MediaMarkt-app heb je je MediaMarkt Club-pas altijd bij de hand. Open de app en laat bij de kassa je persoonlijke code scannen wanneer je een aankoop doet. Dat scheelt ruimte in je portemonnee. Bovendien kun je zo altijd profiteren van de voordelen van de MediaMarkt-Club.

Maak je eigen verlanglijstje

Creëer je eigen wishlist in de MediaMarkt-app. Voeg de artikelen die je graag zou willen hebben toe aan je persoonlijke lijstje en bewaar ze voor later. Zo heb je je favoriete producten altijd binnen handbereik.

Je MediaMarkt-account binnen handbereik

Log met de MediaMarkt-app in op je account. Zo heb je altijd en overal toegang tot het assortiment, je bestellingen en je kassabonnen. Check met de app ook gemakkelijk de bestelstatus van je laatste aankoop en bekijk je persoonlijke wishlist.

Service via de MediaMarkt-app

Geef gemakkelijk via een bestelling met de MediaMarkt-app aan of je service nodig hebt. Of je nu je laptop startklaar wilt laten maken, een screenprotector op je nieuwe telefoon geplakt wilt hebben of dat je tv bij bezorging wordt opgehangen: MediaMarkt staat voor je klaar.