Mediamarkt Logo

Kenwood auto-elektronica bij MediaMarkt

Kenwood Car Electronics: voor entertainment en veiligheid in de auto

Kenwood Car Electronics is onderdeel van JVCKENWOOD. Dit concern ontstond in 2008, toen de Japanse fabrikanten JVC en Kenwood Corporation samengingen. De geschiedenis gaat terug tot 1946, toen de voorloper van Kenwood werd opgericht.Assortiment
Het assortiment van Kenwood Car Electronics bestaat uit multimediaproducten, navigatiesystemen, autoradio's, versterkers, luidsprekers en accessoires.

Multimediaproducten
Dvd-spelers voor in de auto: ideaal om tijdens een lange reis de kinderen vermaak op de achterbank te bieden. De modellen hebben een 6,1 of 7 inch vga-scherm.

Navigatiesystemen
De navigatiesystemen van Kenwood Car Electronics hebben een ruim 6,1 of 7 inch scherm. De topmodellen beschikken over WiFi en een DAB-tuner voor digitale radio-ontvangst.

Autoradio's
Kenwood Car Electronics heet Bluetooth-receivers, autoradio's met cd-speler, met dvd-speler en autoradio's met mogelijkheid een iPod of iPhone aan te sluiten. De topmodellen bieden een DAB-tuner voor digitale radio-ontvangst.

Versterkers
Voor extra power in de auto zorgen de versterkers van Kenwood Car Electronics.

Luidsprekers
Componentluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit. Kenwood Car Electronics heeft een uitgebreid assortiment aan inbouwluidsprekers.

Accessoires
Voor optimaal entertainment en de grootste veiligheid onderweg heeft Kenwood Car Electronics diverse typen accessoires: afstandsbedieningen, Bluetooth-interfaces om handsfree te bellen, (achteruitrij)camera's en stuurwielafstandsbedieningen.