Mediamarkt Logo

Jabra bij MediaMarkt

Jabra. Geluid, ontwikkeld voor jou

Wie is Jabra?
Met 150 jaar ervaring zijn we een wereldwijde communicatiespecialist die audio, video, gaming en hoortechnologie creëert. En we zijn nog maar net begonnen. Onze voortdurende focus op R&D betekent dat we mensen altijd helpen hun eigen unieke ritme te vinden. Of ze nu werken, thuis zijn of hun hond uitlaten op een winderig strand.

Wat is er zo speciaal aan Jabra?
Jabra is onderdeel van de GN Group en we zijn er trots op dat we hoor-, audio- en video-expertise hebben voor het consumenten-, professionele en medische segment - allemaal onder één dak. De mogelijkheid om deze expertise te delen met onze verschillende producten is werkelijk uniek. Van de ontwikkeling en het ontwerp van ultracompacte oordopjes en draadloze hoofdtelefoons tot geavanceerde hoortoestellen en toonaangevende kantoorheadsets.

Technologie voor elk moment van uw leven.
Wat het leven ook in petto heeft: Jabra heeft geluidsoplossingen van wereldklasse die aan de hoogste eisen voldoen. Omdat onze maatstaf de mensen zijn die onze producten daadwerkelijk gebruiken. Daarom ontwerpen we onze in-ear Bluetooth headphones en sportoordopjes alsof ze letterlijk speciaal voor u zijn gemaakt - met een perfect ontwerp en de beste sound voor gesprekken en muziek.

Jabra draadloze sport oordopjes

Meer informatie

Alle Jabra sportoordopjes

Jabra Bluetooth Mono headsets

Meer informatie

Alle Jabra carkits